Mese de grădină

Alege
Filtrează după
42 Rezultate pentru "Mese de grădină"
Se filtrează și sortare
Mese de grădină

Cumpărarea unei mese de grădină

Scaunele de grădină sunt indispensabile într-un paradis verde, dar ele devin cu adevărat perfecte și confortabile doar cu o masă pentru grădină, terasă sau balcon. Selecția este impresionantă. Fie că este vorba de modele mici sau mai mari, de mese de grădină rotunde sau pătrate, există ceva pentru toată lumea. Doriți o masă de grădină care să fie pliabilă? Puteți cumpăra masa de grădină care vi se potrivește cel mai bine. Acest lucru este valabil și pentru diferite materiale și culori.

Masă de grădină - o piesă indispensabilă de mobilier de exterior

O masă modernă nu trebuie să lipsească din grădină, terasă sau balcon. De cele mai multe ori este piesa centrală. Spațiul exterior devine confortabil. Vă puteți începe ziua cu un mic dejun relaxant în aer liber sau o puteți încheia seara cu familia. Masa de grădină este utilă pe tot parcursul zilei. Există o gamă largă de modele diferite. Atunci când cumpărați, acordați atenție esteticii, dimensiunii corecte, utilizării practice și calității ridicate.

Masă de grădină - diverse tipuri/tipuri

Dacă doriți să cumpărați o masă pentru grădină, balcon sau terasă, nu veți găsi nimic mai bun în magazinul online. Cu diferite modele, cum ar fi o masă pliabilă sau pliabilă, puteți alege opțiunea potrivită pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor dumneavoastră. Inspirați-vă din tendințele online:

Masă extensibilă de grădină

În funcție de numărul de oaspeți pe care îi găzduiți sau dacă vă place să organizați petreceri în aer liber, o masă pliabilă poate fi o opțiune bună. Este practic pentru că, pe de o parte, economisește spațiu și, pe de altă parte, poate găzdui o mulțime de oaspeți în jurul său. După cum sugerează și numele, puteți mări masa cu câțiva pași simpli. Acesta trebuie să aibă cel puțin 140 cm lungime și 80 cm lățime pentru șase persoane.

Masă de grădină pliabilă sau masă laterală

Dacă spațiul este limitat în grădină sau pe terasă, precum și pe balcon, pe lângă modelele pătrate mai mici, o masă pliantă, cum ar fi masa rotundă pliabilă Burgos din poliratan, este, de asemenea, foarte utilă. Dacă stați împreună într-un grup mai mic, acesta poate rămâne compact și economisi spațiu. Masa pliabilă poate fi depozitată și transportată cu ușurință, de exemplu pentru a o lua cu dvs. în camping sau la lac. Dacă sunteți în căutarea unei zone de depozitare permanentă, dar nu dispuneți de prea mult spațiu, este potrivită și o măsuță laterală mică, cum ar fi masa de bistro Patras Lux cu picioare trepied ca o măsuță laterală modernă din marmură.

Mobilier pentru camera de zi

Din ce în ce mai mulți oameni optează, de asemenea, pentru mobilier de sufragerie: mesele joase de grădină din diverse materiale sunt combinate aici cu mobilier confortabil pentru scaune, cum ar fi fotolii și scaune. Masa Theia este foarte modernă datorită capacului din poliratan și a blatului din sticlă.

Mese realizate din materiale diferite

Polyrattan creează o senzație de confort. Mesele ușor de întreținut sunt rezistente la frig și umiditate. Pentru a le proteja de razele UV, acestea trebuie să fie plasate într-un loc umbros sau acoperit pentru o perioadă lungă de timp. Mesele din lemn emană naturalețe și căldură. Mesele din aluminiu și sticlă, cum ar fi masa Tenerife, sunt, de asemenea, atrăgătoare. Materialul din aluminiu ușor, rezistent la coroziune și la intemperii este, de asemenea, ideal dacă doriți să îl transportați frecvent. Mobilierul din metal arată elegant. Este ușor de întreținut, rezistentă la intemperii și poate fi lăsată afară chiar și iarna, dacă un lăcuire adecvată asigură rezistența mesei de grădină la intemperii. Pentru a-și păstra strălucirea frumoasă, depozitați-l într-un loc uscat în timpul toamnei și iernii.

Masă de grădină - Caracteristici importante

Masa de grădină pe care o cumpărați depinde de spațiul de care dispuneți, de scopul pentru care doriți să o folosiți și de felul în care arată grădina, terasa sau balconul dumneavoastră. Sortimentul din magazinul online se caracterizează prin robustețe, stabilitate ridicată, rezistență la intemperii și design atemporal. Masa poate fi protejată în plus de intemperii cu o husă. E vară? De asemenea, sunt disponibile mese de grădină de lux cu răcitoare de băuturi încorporate. Pe de altă parte, pe vreme rece, o masă de încălzire cu un tub de încălzire cu infraroșu este un model excelent.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce dimensiuni sunt ideale?

Pentru patru până la șase persoane, masa trebuie să aibă o lungime de 150 cm și o lățime de 70 cm. Aici puteți amplasa două scaune pe laturile lungi și unul pe cele scurte. Pentru două persoane, este suficientă o masă rotundă cu un diametru de 50 - 60 cm. O masă pătrată de format mic este, de asemenea, ideală. Înălțimea ideală este de 70 cm.

Ce formă este potrivită?

Ar trebui să fie o masă rotundă, dreptunghiulară sau pătrată? Comunicarea este mai ușoară la o masă de grădină rotundă sau ovală. Nimeni nu stă în frunte și toată lumea are un sentiment de egalitate. Mesele pătrate au avantajul că, în varianta mai lungă, pot găzdui mai multe persoane.

Ce caracteristici sunt practice?

În cazul în care masa trebuie să fie ușor de depozitat, o masă pliabilă este o alegere bună. Dacă aveți adesea vizitatori, ar trebui să alegeți o masă pliantă. Mesele laterale mici sunt un accesoriu practic, de exemplu, lângă un șezlong de grădină sau, în unele cazuri, sunt potrivite și ca masă de balcon.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe