Coșuri de gunoi cu senzor

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Coșuri de gunoi cu senzor"
Se filtrează și sortare
Coșuri de gunoi cu senzor

Mülleimer günstig online kaufen

Acestea aduc un pic de autonomie bucătăriei moderne, deschizându-se și închizându-se elegant - fără nicio intervenție din partea dvs.: coșurile cu senzor conduc grupul de sisteme exclusive de deșeuri. Prin urmare, acestea sunt utilizate nu numai în zonele rezidențiale, ci și în companii. Pentru a vă ajuta să găsiți modelul potrivit printre tăvile cu senzori, vă oferim aici informații importante. Acestea vă oferă un ghid util atunci când cumpărați un coș cu senzori din magazinul nostru online.

Tăvile cu senzori diferă în următoarele puncte

Tava senzorului este împărțită în 2 camere și o cameră. Modelele cu mai multe camere sunt concepute pentru a stoca diferite tipuri de deșeuri. În plus, gălețile cu deschidere automată au capacități diferite. Puteți alege între 30 și 72 de litri. De asemenea, puteți vedea diferitele formate și modele. În plus față de versiunile dreptunghiulare, acum sunt disponibile și pubele cilindrice cu senzor și o capacitate de 50 l. Doriți un model lucios sau mat? Unul argintiu, negru sau cu o notă de aur roz? Vă oferim versiuni concepute cu bun gust, cu un design foarte exclusivist.

Tăvița cu senzori are următoarele avantaje

Coșurile de gunoi cu senzori integrați arată foarte elegant. Dacă aveți multe gunoaie în mâini, își vor oferi automat gura pentru a le îndepărta imediat ce vă apropiați de găleată. Aruncarea cu mâna este încă posibilă. Coșurile noastre cu tehnologie cu senzor sunt echipate cu un capac rezistent la zgârieturi, rezistent la coroziune și ușor de curățat. Recipientele interioare detașabile individual permit eliminarea ușoară și sunt ușor de curățat. Containerul este astfel menținut curat din punct de vedere igienic. Datorită etanșării perfecte, nu se scurg nici gazele de fermentație și nici alte mirosuri neplăcute.

Coș de gunoi cu senzor - ghidul nostru de cumpărături mic, dar blând

Dacă biroul dvs. încă nu are un obiect care să atragă atenția, vă recomandăm să cumpărați un coș de gunoi cilindric cu senzor și o capacitate de 50 l. Dacă doriți să dotați o gospodărie de familie mare, cu mai mult de 5 persoane, cu un sistem de gunoi elegant, puteți alege un coș de gunoi cu senzor și o capacitate de 72 l. Pentru gospodăriile cu copii, unde există adesea ceva mai multă agitație, un model din plastic este ideal.

Este construită robust și este considerat extrem de durabil. Zona în care va sta în viitor coșul de gunoi este mică, dar nu vrei să te lipsești de un astfel de accesoriu nobil de bucătărie? Cu un model înalt și subțire, pur și simplu folosiți înălțimea disponibilă a camerei. Cumpărați acum în magazinul nostru online magazia de senzori cu 2 camere sau modelul cu o singură cameră!

Întrebări frecvente Sensormülleimer

Cum funcționează stiva de senzori?

Sistemul de senzori detectează mișcările umane și se deschide fără a fi necesară apăsarea unui buton sau a unei pedale. Coșul poate fi închis manual sau prin atingere.

Care este dimensiunea adecvată a coșului senzorului?

50 l este o medie bună, care oferă suficient spațiu pentru o gospodărie de cuplu. Pentru o familie mai numeroasă, acest volum ar putea să nu mai fie suficient.

Coșul pentru senzori va menține senzorii foarte bine strânși?

Garniturile de etanșare ale modelelor noastre sunt realizate la o calitate extrem de ridicată și au o durată de viață lungă. Datorită acestui fapt, mirosurile sunt reținute în mod fiabil în interiorul recipientului.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe