Ventilatoare turn

Alege
Filtrează după
10 Rezultate pentru "Ventilatoare turn"
Se filtrează și sortare
Ventilatoare turn

Cumpărați ventilator turn ieftin online - este silențios și răcește efectiv camerele dvs

Pe timp de vară, veți transpira chiar dacă nu vă mișcați prea mult. Pentru a obține răcoarea dorită, ventilatoarele turn sunt o alegere excelentă. În magazinul nostru online le puteți cumpăra într-o varietate de modele potrivindu-se nevoilor dvs. Această categorie arată ce caracteristici ale echipamentului sunt de interes atunci când alegeți ventilatorul turn potrivit.

Ventilator turn - utilitate ridicată în spațiul de locuit privat și în birou

Ventilatorul turn este silențios și este cu mult înaintea altor ventilatoare în ceea ce privește zgomotul. Prin urmare, este foarte solicitat, în special în zonele rezidențiale. Mai ales dacă alături se află un dormitor sau o cameră pentru copii, veți adora ventilatoarele turn cu zgomot redus. Un ventilator turn care funcționează în liniște este, de asemenea, o soluție excelentă pentru birouri. Ventilatoarele turn pe care le puteți comanda din magazinul nostru online sunt, de asemenea, foarte puternice și vă vor oferi o briză răcoroasă și plăcută la temperaturi ridicate. Un alt mare avantaj este suprafața mică a acestora. Datorită designului lor subțire, ventilatoarele turn alungite își pot găsi locul și într-un spațiu îngust. De asemenea, acestea sunt ideale pentru camerele mici.

Ventilator turn disponibil într-o gamă largă de modele

Dacă veți compara ventilatoarele turn din magazinul nostru online, veți observa diferențe, în special în ceea ce privește puterea. Unitățile de înaltă performanță sunt potrivite pentru temperaturi ridicate pe termen lung și pentru încăperi în care nu se pot face curenți de aer. Unele modele au mai multe moduri pe care le puteți seta în funcție de sentimentele dvs. individuale. Oferim, de asemenea, ventilatoare turn cu oscilație de 75 de grade. Ventilatorul turn răcit cu apă pe care îl puteți comanda de la noi funcționează pe principiul căldurii latente de evaporare. În plus, puteți comanda un ventilator turn cu telecomandă și puteți controla în mod convenabil modul respectiv de la distanță. Alegeți, de asemenea, ventilatoare turn cu design atemporal. Fie că sunt negre, albe sau argintii: ventilatoarele noastre turn sunt adevărate clasice de design și se potrivesc perfect în interioarele moderne și contemporane.

Sfaturi pentru achiziționarea de ventilatoare turn la Electronic Star

Dacă doriți doar să păstrați biroul puțin mai răcoros, modelul de 36 de wați reduce riscul de curenți de aer. Dacă doriți o soluție de design elegant, vă recomandăm un ventilator turn foarte subțire și înalt cu răcire cu apă. Dacă doriți să modificați continuu intensitatea ventilatorului, vă recomandăm să utilizați un dispozitiv multi-modal. Un ventilator turn cu telecomandă este o soluție excelentă la birou pentru a obține aer proaspăt fără a pierde timp cu trezirea de dimineață.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sunt ventilatoarele turn potrivite pentru aplicațiile smart home?

În magazinul nostru online, ventilatoarele turn sunt disponibile cu control prin intermediul aplicației pe care o alegeți. Acestea pot fi controlate în mod convenabil cu un smartphone, iar funcțiile lor inteligente le fac deosebit de potrivite pentru utilizatorii pasionați de tehnologie.

Cât de puternice sunt ventilatoarele turn?

Comparativ cu alte ventilatoare, ventilatorul turn este silențios. În timpul funcționării, atinge între 55 și 65 decibeli și nu perturbă procesele operaționale.

Ce moduri pot fi setate pentru ventilatoarele turn?

Majoritatea modelelor echipate cu mai multe moduri pot fi setate pe modul normal și pe cel de noapte. În modul natural, unitatea simulează rafalele de vânt pe baza intensității fluxului de aer. Rafalele de vânt sunt asemănătoare cu cele din natură și sunt foarte plăcute pentru corpul încălzit.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe