Aparate vibromasaj

Platforma de vibrații: exerciții eficiente pentru tot corpul la domiciliu

Pune-ți corpul în formă! Plăcile de vibrații devin din ce în ce mai populare în rândul fanilor de fitness. Dispozitivele de antrenament care se mișcă ușor sunt ușor de utilizat și pot fi folosite pentru o varietate de scopuri: pierderea în greutate, dezvoltarea musculară, wellness, masaj și îmbunătățirea simțului echilibrului. Împreună cu un plan de alimentație bine conceput și o pregătire suplimentară, placa de vibrații vă va ajuta să obțineți corpul visurilor dumneavoastră - și cea mai bună formă fizică!

Vă oferim următoarele tipuri de plăci vibrante

Partea bună a plăcii Vibro Plate este că nu mai trebuie să mergeți la sala de sport, ci vă puteți antrena în confortul casei dumneavoastră. Când doriți și unde doriți. Alegerea modelului depinde de obiectivele dumneavoastră de antrenament. Unele versiuni - cum ar fi placa Klarfit Vibe VX - efectuează doar mișcări alternante stânga-dreapta. Alte modele - cum ar fi placa Klarfit 4DX Pro - se balansează în toate direcțiile: verticală, liniară și oscilantă. Principala caracteristică distinctivă este puterea motorului. În cazul plăcilor noastre de vibrații Klarfit, aceasta variază între 200 și 500 de wați. Cu cât motorul este mai puternic, cu atât vibrațiile sunt mai intense. Dispozitivele de antrenament diferă și în ceea ce privește forma - dreaptă și ușor curbată. Nu în ultimul rând, criteriul la care trebuie să acordați atenție este capacitatea maximă de încărcare. Cu cât sunteți mai greu, cu atât placa trebuie să fie mai flexibilă.

De ce am nevoie de un antrenor de vibrații?

Folosiți platformele de vibrații pentru un antrenament la domiciliu eficient și variat. Vibrațiile platformei strâng și stimulează intens mușchii. Datorită acestui fapt, exercițiile cu acest echipament sportiv sunt semnificativ mai eficiente decât exercițiile comparabile fără placă. Placa de vibrații este deosebit de convingătoare datorită versatilității sale: cu ajutorul plăcii de vibrații puteți să pierdeți în greutate sau chiar să vă întăriți ușor mușchii. Efectele pozitive includ:

  • masaj liniștitor
  • reducerea celulitei
  • creșterea densității osoase
  • o postură mai bună în viața de zi cu zi
  • arderea grăsimilor

Placa vibratoare vă oferă următoarele avantaje

Cu placa de vibrații Sport veți obține rezultate vizibile într-un timp scurt. Contracția mușchilor în momentul în care se balansează placa garantează efecte rapide. Antrenamentul de intensitate ridicată vă asigură că vă atingeți obiectivele în mod eficient. Exercițiile pot fi efectuate stând jos, în picioare, culcat sau ghemuit. Folosiți instrucțiunile atașate pentru a efectua corect exercițiul. Puteți efectua exerciții de întindere pe placă, precum și exerciții de echilibru sau de întărire. Un expander este de obicei inclus în livrare. Este inclusă și o telecomandă. Pentru începători, sunt suficiente dispozitivele care efectuează doar mișcări verticale. Pentru utilizatorii avansați, recomandăm dispozitive care vibrează în toate direcțiile.

Platforma vibratoare FAQs

Cât timp este nevoie pentru a te antrena pe o platformă de vibrații?

Deja după un minut, apare o senzație plăcută. După 10 minute, corpul dumneavoastră este la temperatura maximă. Antrenamentul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de minute din cauza intensității ridicate.

Este sigură instruirea pe tablă?

Aveți grijă să nu simțiți vibrațiile până în cap, deoarece acestea pot provoca amețeli. În rest, antrenamentul nu este, în general, periculos atunci când este efectuat corect.

Câte calorii voi pierde în 10 minute de exerciții pe placa de vibrații?

În timpul a 10 minute de antrenament cu vibrații, o persoană obișnuită pierde aproximativ 90 de calorii. 
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe