Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Plite

Alege

Plite

În gama noastră de aparate de bucătărie de uz casnic, puteți găsi plite de bucătărie de calitate Klarstein. Oferim plite ceramice sau inducție. Plitele noastre ceramice sunt controlate printr-o simplă atingere. Doar conectați-le în bucătărie și începeți să pregătiți mâncarea.

Siguranța dvs. vine cu oprirea automată, protecția împotriva supraîncălzirii, detectarea vasului și siguranța pentru copii. Plăcile ceramice combină inovația tehnică cu aspectul luxos. Pune o strălucire nouă în bucătărie. Placa ceramică vă convingă cu suprafața neagră, ușor de întreținut. Nu există nici o problemă cu bucătăria modernă și clasică..

Marca Klarstein acoperă un portofoliu de produse de locuit moderne. Calitatea, fiabilitatea și durata lungă de viață a produselor reprezintă o garanție absolută a satisfacției. Renovați bucătăria? Căutați o serie de alte aparate pentru gospodăria dvs..Ar putea să vă intereseze de exemplu cuptorul pentru copt, la care puteți adăuga un digestor. Munca vă va fi simplificată de noua mașină de spălat vasele.

Plita de inducție combină inovațiile cu aspectul luxos. Inducția de gătit este sigură și economisește energie deoarece căldura este generată de circuitul oscilant direct în vas. Sistemul de inducție este de asemenea controlat prin atingere și îl puteți chiar programa. Mutați gătitul la un nou nivel cu o plită nouă pentru bucătărie..

 

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe