Cearceafuri

Alege
Filtrează după
33 Rezultate pentru "Cearceafuri"
Se filtrează și sortare
Cearceafuri

Cumpărarea de cearceafuri: ce contează

Un cearșaf bine ajustat, împreună cu salteaua, este considerat a fi baza unui somn odihnitor. Dacă este prea mare și alunecos sau confecționat dintr-un material incomod, vă poate priva de somn. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că dimensiunea cearșafului se potrivește perfect saltelei dumneavoastră și că materialul este cât mai prietenos cu pielea. Aici veți obține o imagine de ansamblu a celor mai comune dimensiuni de cearceafuri și veți afla ce criterii joacă un rol în achiziție.

Ce dimensiuni de foi de tensiune sunt disponibile?

Sunt disponibile cearceafuri de tensiune atât pentru paturile single, cât și pentru cele duble. Dimensiunea standard germană pentru paturile de o persoană este un cearșaf de 90x200 (în centimetri). Cearșafurile de 140x200 sunt potrivite pentru paturile duble mai înguste, în timp ce un cearșaf de 180x200 este standard pentru paturile duble. În plus, pentru paturile duble sunt disponibile dimensiuni de 160x200 sau 190x220. Acesta din urmă este luat în considerare în cazul paturilor duble mai mari.

Notă importantă: Aceste cearceafuri sunt de obicei potrivite pentru o saltea cu o înălțime de 25-30 cm. Dacă dormiți pe o saltea mai înaltă, trebuie să aveți grijă să obțineți dimensiunile corecte. Dacă cearșaful nu se potrivește perfect, se poate desprinde ușor de saltea și poate aluneca în timpul nopții.

Pentru ce sunt necesare lenjerie de pat?

Cearșaful este prevăzut cu o bandă elastică în talie, astfel încât este extrem de ușor de tras peste saltea și, dacă este dimensionat corect, se menține în mod optim. Elasticul cusut poate fi cusut complet pe toată circumferința sau doar în cele patru colțuri. Cureaua elastică circumferențială are avantajul de a asigura o forță de tensionare adecvată în toate direcțiile. În schimb, materialul elastic din cele patru colțuri se poate încreți mai ușor.

Cearșaful este utilizat în primul rând pentru a proteja salteaua. Protejează suprafața de culcare împotriva murdăriei, a fluidelor corporale, a ciupercilor, a acarienilor și a agenților patogeni.

Achiziționarea cearșafurilor cu elastic: cele mai importante criterii dintr-o privire

Dacă doriți să dormiți liniștit, vă recomandăm să acordați întotdeauna atenție dimensiunii corecte și tipului de elastic integrat atunci când cumpărați un cearșaf. Dormiți într-un pat simplu sau dublu? Este de la sine înțeles că lenjeria de pat 90x200 este concepută exclusiv pentru paturi de o persoană.

În plus, calitatea materialului este un criteriu decisiv în momentul cumpărării, deoarece afectează senzația de căldură și producția de transpirație în timpul somnului. Oferim cearceafuri din bumbac, satin și microfibră. Țesătura moale din jerseu de bumbac este stabilă din punct de vedere dimensional și elastică.

FAQ

Din ce material sunt confecționate cearșafurile ajustabile?

Bumbacul este materialul cel mai comun, deoarece poate fi spălat la temperaturi ridicate și garantează o bună absorbție a umidității. Jerseyul este, de asemenea, fabricat din bumbac, dar este mai elastic. Pânzele de percal arată mult mai fin. Această țesătură fermă din bumbac este foarte plăcută pentru piele.

Pentru ce saltele sunt potrivite cearșafurile tensionate?

Aceste cearceafuri sunt potrivite pentru saltelele cu arcuri și cele din spumă. Datorită colțurilor flexibile, prelata este ușor de atașat. Astfel de cearceafuri nu sunt potrivite pentru un pat cu arcuri sau o saltea cu arcuri.

Pot să cumpăr și un topper de tensiune?

Modelele standard sunt nepotrivite în acest scop, deoarece topperele nu sunt de obicei mai înalte de 10-12 cm, iar cearșaful s-ar încreți inestetic. Cu toate acestea, există, de asemenea, cearceafuri de bumbac care se potrivesc perfect cu salteaua de deasupra unei saltele cu arcuri.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe