Storcătoare

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Storcătoare"
Se filtrează și sortare
Storcătoare

Cumpărați juicer ieftin online

Fie că este vorba de sucuri de fructe delicioase sau de smoothie-uri verzi: un storcător de fructe face parte din orice gospodărie bună. Ce este important atunci când cumpărați un storcător de fructe? Ce modele există și pentru ce sunt cele mai potrivite? Plonjați în uimitoarea lume a sucurilor și găsiți răspunsuri la câteva întrebări frecvente.

Cum sunt sistemele de storcător de fructe?

Storcătoarele de fructe se disting în primul rând prin tehnologia lor specială. Unele bucătării au storcătoare verticale cu sistem centrifugal. Sucul se extrage prin centrifugare. Cu toate acestea, din cauza încălzirii sucului în timpul procesului de stoarcere, calitatea acestuia se deteriorează. Rezultatul este o pierdere de nutrienți importanți.

Mult mai bune sunt storcătoarele lente, cu o mișcare orizontală a burghiului care se rotește încet. Sucurile presate în acest mod își păstrează bogăția de vitamine. Sunt disponibile și storcătoare de fructe cu șuruburi cu rotire verticală. Pentru cei care se grăbesc, acestea au avantajul de a stoarce mai mult suc mai repede decât dispozitivele orizontale.

Pentru presarea unor cantități mai mari de fructe, există mașini care funcționează cu apă sub presiune. Astfel de storcătoare de mere nu mai sunt adevărate aparate de bucătărie. Acestea sunt utilizate în mod convenabil în aer liber, în apropierea racordului de apă. Un alt tip de storcător este storcătorul cu aburi. Încălzirea cu aburi urmată de sterilizare produce sucuri cu o durată lungă de conservare.

Suc proaspăt sau suc de conserve: care sunt mașinile cele mai potrivite pentru

Applebee de la Klarstein aduce dulceață în viața ta. Cu ajutorul aburului, stoarce fructele de pădure și fructele în jeleu, compot sau suc. Datorită încălzirii și sterilizării ulterioare, produsele pot fi păstrate timp de mai multe luni. Storcătorul de fructe Klarstein Bella Elegance cu burlan rotativ orizontal este un storcător lent pentru fructe, legume, ierburi și nuci. Îl puteți folosi pentru a prepara sucuri de fructe sau smoothie-uri de toate nuanțele.

Storcătorul Fruitberry de la Klarstein aparține categoriei de storcătoare lente cu o presă verticală cu șurub. Pentru sucuri proaspete din fructe, legume, frunze, ierburi sau nuci. Punch-ul de fructe de la Waldbeck funcționează cu presiune de apă. Este potrivit ca storcător de struguri sau de mere.

Cumpărați storcătorul potrivit

Dacă doriți să extrageți în mod regulat cantități mai mari de fructe cu sâmburi sau struguri, Fruit Punch este o alegere bună. Dacă doriți sucuri cu un termen de valabilitate mai lung, cumpărați Klarstein's Applebee. Dacă sunteți în căutarea unor sucuri proaspete, de înaltă calitate, care să conțină cât mai mulți nutrienți, vă recomandăm să alegeți Klarstein Fruitberry sau Bella Elegance.

Întrebări frecvente despre storcătoarele de fructe

Ce se poate prelucra cu un storcător de fructe?

Îl puteți folosi pentru a presa fructe, legume, frunze verzi și nuci înmuiate în apă.

Ce tipuri de echipamente sunt cele mai bune?

Depinde ce fel de sucuri doriți să produceți, în ce cantitate, viteză și calitate. Storcătoarele lente orizontale sunt cele mai versatile. Datorită vitezei reduse a presei cu șurub, acestea storc mai ușor decât alte prese. În plus, acestea pot manipula orice material de presare obișnuit, sunt silențioase și oferă un randament optim al sucului. Cu toate acestea, din cauza designului orizontal, acestea ocupau mai mult spațiu în bucătărie.

De ce este atât de important numărul de rotații în producția de suc?

Cu cât viteza este mai mică, cu atât procesul de stoarcere a sucului este mai ușor. Sucul abia se încălzește. Astfel se păstrează vitaminele valoroase și alte substanțe nutritive.

Piesele individuale pot fi spălate în mașina de spălat vase?

Nein. Indiferent dacă sunt fabricate din plastic sau din metal, se recomandă întotdeauna curățarea manuală a pieselor individuale pentru a le proteja. Instalați aparatul numai în conformitate cu instrucțiunile din instrucțiunile de utilizare.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe