Echipamente sporturi de apă

Alege
Filtrează după
44 Rezultate pentru "Echipamente sporturi de apă"
Se filtrează și sortare
Echipamente sporturi de apă

Klarfit este marca ce aduce pe piață echipamente paddleboard de înaltă calitate, cu care puteți urca cu ușurință râurile și lacurile. Acestea sunt livrate împre ună cu echipamentul necesar - placă plutitoare, vâslă telescopică, centura de siguranță, accesorii pentru reparații sau pompă de înaltă presiune În acest scop, toate piesele sunt caracterizate de volum redus, greutate redusă și stabilitate ridicată.

Cel mai obișnuit tip de paddleboard de pe piață este așa-numitul allround. Acestă placă este potrivită în special pentru vacanță, iar mărimea acesteia este aleasă în funcție de greutatea utilizatorului. Va fi, de asemenea, potrivită pentru incepatorii care iubesc aventura de apa. Paddleboard este potrivit pentru toate vârstele. Copiii, adulții și seniorii se distrează singuri. Doar alegeți paddleboard-ul preferat din oferta noastră.

Genți de antrenament și genți rezistentă la apă Yukatana reprezintă o parte esențială a oricărei excursii cu barca. Materialul extrem de rezistent la apă oferă protecție eicientă împotriva apei, vântului, zăpezii, prafului sau murdăriei. Pur și simplu prin rulare, geanta se închide și mânerele de transport sunt prevăzute cu curele reglabile pentru umăr. Alternativ, geanta poate fi purtată, de asemenea, într-o mână.

Căutați un cărucior pentru caiac? Transportul caiacului va fi ca un joc datorită cărucioarelor noastre. Construcția pliabilă din aluminiu asigură până la 60 kg, în timp ce caiacul este protejat de deteriorare de plăcuțe din spumă căptușită. În plus, anvelopele de cauciuc pot fi demontate în câteva secunde și fără scule. Puteți transporta construcția demontabilă fără probleme în portbagaj sau în caiac.