Biciclete eliptice

Alege
Filtrează după
14 Rezultate pentru "Biciclete eliptice"
Se filtrează și sortare
Biciclete eliptice

Biciclete eliptice

Cei care doresc să evite sălile de sport aglomerate, abonamentele costisitoare și drumurile lungi ar trebui să cumpere echipamente de fitness pentru casa lor, astfel încât să se poată antrena flexibil în orice moment și să facă mult bine sănătății lor. Foarte popular pentru o rezistență eficientă și pentru antrenamentul muscular este antrenorul eliptic, care este disponibil în diferite versiuni și cu diferite caracteristici. Mai jos este explicat tot ceea ce merită să știți: cum funcționează acest echipament de fitness, pentru cine este potrivit, care sunt beneficiile antrenamentului și cât de mare este consumul de calorii atunci când faceți exerciții pe o bicicletă eliptică?

Stai în formă cu o bicicletă eliptică

Bicicleta eliptică este una dintre cele mai populare dispozitive de antrenament. Acesta vă permite să exersați rapid și eficient diferite părți ale corpului și grupuri musculare, cum ar fi coapsele, gambele și mușchii pectorali, simultan. Mișcarea persistentă întărește condiția fizică, datorită mișcărilor opuse ale brațelor și picioarelor, se antrenează coordonarea și se promovează metabolismul.

Antrenamentul este, de asemenea, potrivit pentru începători, deoarece echipamentul cardio oferă o secvență de mișcări și puteți alege între diferite niveluri de dificultate. Extrem de practică este bicicleta elipticăc, care este pliabilă. Acest lucru vă permite să o pliați atunci când nu este utilizată, ceea ce este deosebit de convenabil atunci când spațiul este limitat.

Bicicleta eliptică de acasă - un consum bun de calorii și un antrenament care salvează articulațiile

Bicicleta eliptică vă permite să ardeți o mulțime de calorii într-un timp scurt, deoarece angajează întregul corp. În funcție de nivelul de dificultate și de condiția fizică, este posibil să ardeți 700 de calorii pe oră. Partea bună este că mișcarea lină este extrem de delicată pentru articulații, astfel încât antrenamentul este mai plăcut decât alergarea. De aceea, bicicletele eliptice sunt recomandate persoanelor supraponderale sau cu probleme de sănătate.

De asemenea, persoanele cu probleme la spate sau la genunchi se pot antrena pe el. Mișcările de alunecare îmbunătățesc mobilitatea articulațiilor, ușurează spatele și stimulează sistemul cardiovascular. Dispozitivele moderne au un calculator integrat care afișează diferite valori, de exemplu:

  • distanța parcursă
  • viteza
  • cadență
  • consumul de calorii pe aparatul eliptic
  • analiza grăsimii corporale
  • puls
  • timp scurs

Multe niveluri de exerciții, funcții și programe, cum ar fi urcarea scărilor sau antrenamentul pe intervale, permit un antrenament eficient.

Bicicletă eliptică sau bandă de alergare? Care sunt diferențele?

Spre deosebire de o bandă de alergare, întregul corp este în mișcare atunci când faceți exerciții pe un aparat eliptic, de la picioare la brațe. Multe grupe de mușchi sunt întărite în același timp, picioarele sunt antrenate în mod similar cu alergarea, dar articulațiile nu sunt încărcate cu impacturi, deoarece picioarele sunt încă în contact cu suprafața. Acest lucru previne comprimarea. Exercițiile fizice pe echipament sunt mai puțin obositoare în comparație cu banda de alergare.

Cumpărarea unei biciclete eliptice

Să vă mențineți în formă fără a fi nevoie să părăsiți apartamentul sau casa este exact ceea ce vă permite o bicicletă eliptică de acasă. Ajută la creșterea condiției fizice, a rezistenței și a rezistenței într-un mod care nu afectează articulațiile și arde multe calorii. Exercițiile fizice vor ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare. Majoritatea echipamentelor oferă mai multe niveluri diferite de rezistență, astfel încât intensitatea poate fi ajustată și antrenamentul poate fi personalizat pentru toate nivelurile de fitness. Dacă aveți puțin spațiu, o bicicletă eliptică pliabilă este alegerea perfectă. Facilitățile moderne oferă programe și caracteristici valoroase și arată progrese.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe