Ghivece inteligente

Alege
Filtrează după
15 Rezultate pentru "Ghivece inteligente"
Se filtrează și sortare
Ghivece inteligente

Bargain cumpărarea unei grădini de interior online

Ierburile și germenii proaspeți sunt sănătoși și vă oferă mineralele și vitaminele de care aveți nevoie. Cultivarea lor este ușoară cu o grădină de cameră, deoarece nu aveți nevoie de o grădină sau de un balcon. Plantele sunt cultivate în diferite instalații, care sunt în mare parte acționate electric. Grădinile de acasă sunt dotate cu apă sau sol și lumină cu halogen sau LED. Vă vom explica diferențele.

Grădină de interior - modelul potrivit

Grădina interioară poate fi denumită în mod colocvial colțul cu ierburi din casă. Cu ajutorul tehnologiei, însă, ghiveciul de pe pervazul ferestrei a devenit o mică grădină a cărei îngrijire poate fi gestionată în mod automat. Înainte de a cumpăra o grădină de interior, ar trebui să o alegeți pe cea care se potrivește preferințelor dvs. dintr-o varietate de modele. În toate grădinile de interior, plantele cresc sub iluminare artificială, dar structura și îngrijirea plantelor diferă.

O ladă de creson de la supermarket se consideră deja o grădină de interior. Iar Smart Garden asigură automat irigarea corectă și durata optimă a luminii, astfel încât plantele dvs. să aibă întotdeauna condițiile ideale de creștere. În plus, Smart Garden vă reamintește când trebuie să verificați nivelul apei sau să adăugați nutrienți.

Subdiviziune - Smart Garden

1 Sisteme active de pompare - apa conține substratul nutritiv necesar și este transportată în mod activ la rădăcini cu ajutorul unei pompe.

2. Sisteme de cultivare în apă adâncă - rădăcinile plantelor ajung în apă și adaugă nutrienți.

3 Sisteme cu fir - Sistemele cu fir utilizează capsule de substrat cu nutrienți, precum și apă de la robinet.

Diferențe: în grădinile interioare de plante aromatice din prima și a doua categorie, plantele sunt înrădăcinate în apă, în timp ce în sistemele cu fitil plantele sunt alimentate cu pământ.

 • 1. AeroGarden: Șapte plante pot crește în același timp în această instalație. Acestea se înrădăcinează în recipiente mici cu apă. Dispozitivul determină automat nivelul necesar de apă și cantitatea de nutrienți.

 • 2. Grădină însorită: Această mini grădină este reglabilă în înălțime. Semințele sunt semănate în sol, iar sistemul LED oferă răsadurilor suficientă lumină pentru a crește. Există un rezervor de apă în subteran. Apa ajunge la rădăcinile plantelor prin intermediul unei clapete de bumbac, care este plasată în interiorul recipientului de sol și se extinde până la rezervorul de apă. Acest lucru elimină nevoia de echipament de pompare și furnizează cantitatea exactă de apă necesară.

 • 3 Grădină inteligentă de plante medicinale: Toate plantele cresc în sol care reglează conținutul de oxigen din sol datorită nanotehnologiei. În sol se adaugă cantitatea exactă de nutrienți de care planta are nevoie pentru a se dezvolta. Dispozitivul este echipat cu tehnologie LED, astfel încât lămpile trebuie înlocuite foarte rar, iar consumul de energie este foarte redus.

 • De ce să cumpărați o grădină de interior sau o grădină inteligentă?

  Pentru începători, sistemele cu fitil sunt potrivite și foarte ușor de utilizat. Introduci capsulele în dispozitiv, le umpli cu apă, le conectezi la priză și proiectul tău Smart Garden Indoor începe să prindă contur. Pentru celelalte două sisteme aveți nevoie de mai multe accesorii.

  Grădinile de interior vă oferă o gamă mai largă de plante aromatice decât cea oferită de supermarketuri. În plus, aceste plante care se întrețin singure sunt garantate că nu conțin îngrășăminte și pesticide.

  Întrebări frecvente despre grădina de interior

  Ce grădină de plante de interior este cel mai ușor de folosit?

  Sistemele cu fir sunt ușor de manevrat și mai rentabile datorită utilizării capsulelor de substrat.

  Sunt grădinile de interior potrivite și pentru căpșuni?

  Modelele a căror înălțime poate fi ajustată pentru a lăsa mai mult spațiu între lampă și podea sunt, de asemenea, potrivite pentru plante mai mari.

  Grădinile de interior au nevoie de lumină naturală?

  Fiecare Smart Garden care funcționează în interior este dotată cu o sursă de lumină electrică și, prin urmare, asigură o creștere optimă a plantelor chiar și în încăperi cu mai puțină lumină.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe