Boxe pasive și difuzoare

Alege
Filtrează după
38 Rezultate pentru "Boxe pasive și difuzoare"
Se filtrează și sortare

Boxe pasive și difuzoare

Boxe pasive și difuzoare

Suporterii sunetului de înaltă calitate vor găsi difuzoare pasive puternice în e-shopul nostru. Spre deosebire de difuzoarele active, acestea nu au propriul amplificator, dar nu au nevoie de o sursă de alimentare separată. Energia este dată de la amplificatorul sistemului de sunet și este utilizată în principal pentru a suna în spațiile mai mari. Verificați cu urechile voastre că tehnica audio de la electronic-star oferă un sunet premium!

Indiferent dacă doriți să organizați evenimente tehnice, cum ar fi nunți sau concerte muzicale, puteți oricând să vă bazați pe aparatelede  sonorizare și iluminat pentru evenimente. Proprietățile de sunet echilibrate ale difuzoarelor pasive Auna, Malone și Skytec sunt potrivite pentru evenimente cu caracter variat. Calitatea consistentă a sunetului și bassul sofisticat pot fi, de asemenea, decorate cu sistemul dvs. audio datorită magazinului nostru electronic-star.

Vă interesează echipamente de studio sau tehnica DJ? Alegeți cu încredere dintre componentele noastre, cu durată lungă de viață, care nu vă dezamăgesc, chiar și atunci când sunt folosite în mod regulat. O construcție rigidă și colțuri de protecție sau capacele catifelate asigură montarea boxelor fără deteriorare. De asemenea, materialul este rezistent la transport. Cumpărați confortabil online azi!

Conectați difuzorul pasiv la dispozitivele HiFi și TV fără probleme, datorită unei game largi de opțiuni de conectivitate. Combinată cu o putere echilibrată a sunetului și un design precis, este, de asemenea, un produs excelent pentru DJ-ii mobili. Difuzoarele de la electronic-star își vor găsi locul la toată lumea.

 
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe