Prăjitoare de pâine

Alege
Filtrează după
1 Rezultate pentru "Prăjitoare de pâine"
Se filtrează și sortare
Prăjitoare de pâine

Căutați un prăjitor de calitate în bucătărie? Oferta electronic-star este plină de prăjitoare și toastere de înaltă calitate și un design unic realizate de Klarstein. Cu siguranță aparatele noastre de bucătărie nu sunt plictisitoare. La prima vedere, veți fi atras de culoarea lor, formele neconvenționale și de capacitatea de a se potrivi cât mai multe dintre ele într-un set.

Prajitoarele de pâine în stil retro au un design special. Pregătiți 4 felii de pâine simultan. Începeți fiecare dimineață cu pâine proaspăt prăjită, chiflă sau sandwich. Designul prăjitoarelor de pâine se va potrivi perfect în orice bucătărie modernă.

Brandul OneConcept este dotat cu un accesoriu excelent, și anume cu prăjitor de pâine dublu și mini-aparatul de cafea 2-în-1. Dacă sunteți iubitori de cafea, aici veți găsi cafetiere, aparate de cafea cu sistem de picurare sau expresso.

Dacă vă place să vă bucurați de sandwichuri proaspete dimineața, asigurați-vă că ați verificat aparatele noastre pentru sandvișuri datorită cărora veți avea un mic dejun perfect în fiecare zi. Pentru iubitorii de mic dejun dulce oferim, de asemenea, aparate pentru de wafe, care permit pregătirea nu numai a vafelor, ci și a gogoșilor delicioase.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe