Orgi electronice

Alege
Filtrează după
23 Rezultate pentru "Orgi electronice"
Se filtrează și sortare
Orgi electronice

Keyboard sau pian electric? Știți care este diferența?

Ambele instrumente electronice cu claviatură devin adevărate all-instrumente în mâinile unui muzician adevărat. Keyboard oferă multe sunete diferite, inclusiv tonuri de pian, tonuri de orgă, tonuri de vioară, flaute etc. puteți alege dintr-o gamă largă de sunete. Acesta are 61 sau 76 de taste și este mai ușor și mai portabil.

Pianul electric este conceput în primul rând pentru a imita sunetul unui pian acustic. Cu toate acestea, poate fi echipat și cu sunete suplimentare. Pianul electric nu este învățat în primul rând pentru portabilitate. Gama noastră include claviaturi și piane electrice pentru începători, precum și piese mai profesioniste pentru a vă ajuta să vă compuneți propriile hituri.

Pianul electric și primii pași

Aici veți găsi piane electrice pentru începători, care vă vor ajuta să învățați cum să cântați la pian și vă vor ghida în acest proces încă de la început. Cu taste retro iluminate pentru a vă ajuta să memorați și să exersați scalele sau cântecele și un program de învățare inteligent pentru a vă accelera progresul.

Învățați să cântați notele, melodiile și să păstrați ritmul - doar câteva minute de practică pe zi vă vor asigura o îmbunătățire continuă.

Tastatura este ca un studio - compune-ți propriile hituri

Cu posibilitatea de a înregistra propriile piese și de a le combina, puteți începe să vă compuneți propriile melodii pe clapele noastre Schubert. Combinați mai multe linii pentru a crea o singură melodie sau conectați alte instrumente din memoria tastaturii pentru a compune un întreg cântec. La unele modele, puteți obține, de asemenea, seturi de efecte de bază, cum ar fi vibrato sustain.

Îți lipsește doar cântatul? Unele dintre modelele noastre de tastatură sunt echipate cu intrări pentru microfon. Acesta este uneltele pentru a lansa primul tău hit adevărat.

Este chiar atât de simplu. Tot ce trebuie să adăugați este munca, talentul și o idee. Puteți produce literalmente hituri exact pe gustul dumneavoastră în sufrageria dumneavoastră.

Antrenați-vă în liniște și oriunde

O tastatură cu intrare pentru căști vă permite să exersați ore întregi în miez de noapte fără să deranjați pe nimeni. Alegeți unul dintre seturile noastre și, împreună cu tastatura, veți primi un set de căști și o bancă. Literalmente un studio acasă într-o singură cutie!

În plus, Tastaturile Schubert pot fi folosite oriunde. Pe lângă faptul că sunt alimentate de un adaptor, acestea pot fi alimentate și de baterii. Distracția nu se oprește niciodată, iar tu poți deveni un star al muzicii locale mai repede decât ți-ai putea imagina vreodată. Dă-i drumul la o petrecere cu prietenii, la o petrecere aniversară sau la orice altă aniversare.

Vrei să mergi cu un nivel mai sus?

În e-shop-ul nostru veți găsi, de asemenea, pianoane electrice de la Schubert potrivit pentru muzicieni mai experimentați. Gama superioară oferă beneficiile unei claviaturi, dar le combină cu adevărata senzație de a cânta la pian, datorită pedalelor și construcției solide. Unele modele sunt echipate cu un sistem de acționare cu ciocan. În plus, pianele electronice oferă, de asemenea, posibilitatea de a conecta efecte suplimentare sau samplers prin intermediul ieșirii midi,, ceea ce vă permite să utilizați aceste piane pentru înregistrări în studio.

Este un pian digital alegerea ta? Încă nu sunteți sigur cum să alegeți? Apoi, puteți găsi mai multe informații direct în descrierea fiecărui produs. Astfel, puteți lua o decizie pe baza bogăției de informații disponibile pe internet.

Iar pentru restul trupei, veți găsi și chitare electrice și amplificatoare mărcile Chord și Auna, precum și microfoane pentru cântăreți și microfoane instrumentale, sau diferite tipuri de difuzoare.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe