Aparate gătit Sous-vide

Alege
Filtrează după
2 Rezultate pentru "Aparate gătit Sous-vide"
Se filtrează și sortare
Aparate gătit Sous-vide

Aparat de gătit Sous Vide - soluția mobilă pentru alimente pregătite cu grijă

Gătitul care păstrează gustul, este prietenos cu nutrienții și cu sănătatea și a devenit o parte esențială a bucătăriei moderne de zi cu zi. Deosebit de populară aici este gătitul sous vide - o soluție delicată pentru prepararea unor mâncăruri gustoase și prietenoase cu silueta. Ce este gătitul sous vide și ce trebuie să urmăriți atunci când cumpărați un aragaz sous vide? Aici vă prezentăm caracteristicile de bază și vă oferim posibilitatea de a cumpăra astăzi dispozitivul dorit în magazinul nostru online.

Ce este gătitul sous vide - o privire în culisele gătitului cu magnet

Similar gătitului lent, gătitul sous vide (sous vide = sub vid) implică mai întâi sigilarea alimentelor într-o pungă sub vid. Apoi se pune într-o oală plină cu apă. Alimentele pot fi, de exemplu, legume, pește și carne. Gama de aplicații este foarte largă. Reglați acum aparatul la temperatura de gătit dorită. Acesta permite un proces de gătire foarte precis și controlat. Mineralele și vitaminele din alimentele încălzite sunt aproape complet conservate. Dar cum diferă un aragaz sous vide de un aragaz lent? Cu Sous Vide, alegeți o soluție mobilă care este extrem de flexibilă și care vă oferă cea mai mare libertate posibilă în viața de zi cu zi.

Aparate de gătit Sous Vide - aceste modele merită o privire mai atentă

Aparatele sunt disponibile ca și dulapuri clasice de podea pentru bucătărie. Rămâneți cât se poate de mobil, mai ales cu un băț sous vide. La fel ca un încălzitor cu imersie, conectați Quickstick-ul în oală. O pompă este încorporată în tijă. În timpul încălzirii, apa circulă continuu. Pe lângă diferitele niveluri de putere, aparatele diferă și în ceea ce privește opțiunile de setare a temperaturii. Sunt disponibile și modele cu temporizator. Deoarece aveți nevoie și de un generator de vid pentru gătitul sous vide, puteți obține un kit ieftin din magazinul nostru dacă doriți. Pentru majoritatea bucătăriilor, oferim aparate în culori populare, cum ar fi negrul și argintiul atemporal sau roșul retro elegant.

Sfaturi pentru cumpărarea aparatelor de gătit sous vide - aparatul ideal pentru fiecare bucătărie

Mai ales în bucătăriile mici, adesea nu există spațiu pentru un număr mare de aparate de bucătărie. Vă recomandăm să folosiți o bară sous vide cu economie de spațiu pentru acest lucru. Kitul este potrivit dacă nu aveți încă un aspirator în casă. Dacă doriți să gătiți ușor, ținând cont de timp, este recomandabil să folosiți un aparat performant. O unitate de podea compactă este optimă pentru utilizarea frecventă, pe scară largă. Răsfoiți colecția noastră și găsiți modelul dumneavoastră preferat!

Întrebări frecvente despre aragazul Sous Vide

Ce face ca gătitul sous vide să fie diferit?

Cea mai importantă caracteristică este capacitatea de a defini în mod independent temperatura de bază. La fel de remarcabilă este și sigilarea anterioară a alimentelor în vid.

Care este eficiența energetică a gătitului sous vide?

Depinde de dimensiunea unității, de puterea și de performanța funcțională a acesteia. În comparație cu un aragaz și un cuptor, puteți economisi multă energie.

Cât de sănătoasă este gătitul sous vide?

Gătitul sous vide poate păstra cu până la 17% mai mulți nutrienți. În plus, această metodă de preparare a alimentelor economisește multă grăsime.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe