Dartboard

Alege
Filtrează după
17 Rezultate pentru "Dartboard"
Se filtrează și sortare
Dartboard

Ținte pentru săgeți

Săgețile sunt foarte populare. Nu e de mirare, pentru că acestea oferă divertisment și sunt un prilej de distracție în timpul serilor sociale. Săgețile cu vârf moale permit utilizarea în interior. Astfel, vă puteți bucura de un joc de darts în interior, fără a vă face griji că veți deteriora pereții sau mobila. În magazin veți găsi o gamă largă de săgeți moderne și aparate de darts. Citiți despre diferitele variante și la ce ar trebui să fiți atenți atunci când doriți să cumpărați o țintă de darts.

Cumpărați mașini de săgeți - o alegere excelentă pentru toată lumea

În timp ce săgețile se jucau în baruri, în timp au devenit din ce în ce mai populare. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mulți oameni ar dori să aibă o țintă electronică acasă. Modelele au evoluat constant de-a lungul anilor. Jocurile cu multe variante oferă multă distracție și varietate, de exemplu:

  • numărătoarea inversă 301, 501 sau 701
  • cricket
  • shanghai

Cu 70 de variante, le puteți personaliza oricând în funcție de preferințele dumneavoastră. Numărul variază în funcție de model. De exemplu, obiectivul Dartor conține 26 de jocuri diferite cu peste 70 de variante, în timp ce obiectivul Masterdarter conține 38 de jocuri și 211 variante de jocuri. De asemenea, numărul posibil de participanți variază. De exemplu, pot juca până la 8 sau 16 jucători. Funcție specială: dacă nu sunt disponibili coechipieri, placa de darts oferă un adversar virtual. Pentru a începe imediat, veți primi și accesoriile necesare, cum ar fi săgeți, escadroane și vârfuri de rezervă.

Săgeți electronice - avantaje

Calculatorul de joc de darturi integrat numără în mod convenabil punctele datorită senzorilor și le puteți citi pe ecranul cu LED-uri. Este foarte anevoios să notezi punctele după fiecare aruncare a tuturor jucătorilor și să le numeri. O țintă modernă de darts o va face pentru tine. În plus față de scor, arată, de asemenea, care este următorul jucător și câte role au mai rămas în jocul curent. Modelele moderne au suporturi pentru săgeți și uși care protejează ținta de praf și murdărie atunci când nu este folosită. Prin urmare, merită să analizăm mai atent produsele individuale și să le comparăm. O mașină modernă de darts oferă o valoare adăugată considerabilă în comparație cu o simplă placă de darts.

Cumpărarea unei table de darts

Fie în sufragerie, în grădină sau în garaj, jocul de darts în companie bună a devenit un hobby popular. Dacă doriți să cumpărați o placă de darts, ar trebui să înțelegeți în prealabil ce este important pentru dvs. În cazul în care placa de darts este electronică, vă scutește de problema numărării punctelor. Mașina de săgeți va prelua controlul în locul tău. Puteți continua să aruncați și nu trebuie să continuați să numărați. În general, ar trebui să se folosească materiale de înaltă calitate pentru ca ținta să fie extrem de durabilă și pentru a împiedica săgețile să ricoșeze. Alegeți ținta preferată în magazinul online. Veți găsi o gamă excelentă de ținte de săgeți și accesorii diferite, care sunt, de asemenea, incluse. Pentru a preveni deteriorarea pereților și a mobilierului din casă în cazul unor aruncări nereușite, săgețile au vârfuri moi din plastic care se potrivesc în mod optim în țintă.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe