Balansoare gradina

Alege
Filtrează după
45 Rezultate pentru "Balansoare gradina"
Se filtrează și sortare
Balansoare gradina

Leagănul de la Hollywood - bucurați-vă de timpul liber ca stelele

Simțiți-vă bine, visați, singuri, în perechi sau cu câțiva prieteni: Leagănul Hollywood oferă o experiență de agrement excepțională. Puține piese de mobilier de grădină îmbină nostalgia și designul modern, confortul și relaxarea atât de perfect ca aceasta. Varietatea modelelor nu poate fi supraestimată. Alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

De la simplu la lux - leagăn de grădină

Preferințele dvs. personale determină alegerea modelului. Un leagăn simplu, cu un cadru tubular și o husă din țesătură, poate fi realizat chiar și cu un buget mic. Dacă vă place să vă legănați în propriul ritm, alegeți leagănul cu două locuri Hollywood. Pernele groase și pernele libere suplimentare fac parte integrantă din versiunea de lux. În multe cazuri, cadrele acestui leagăn de la Hollywood sunt realizate din lemn care este profund impregnat. Categoria de preț mai mare oferă chiar și un cadru generos, cu un baldachin și plasă de protecție laterală. Tragi draperiile și te afli în propriul tău regat. Nimic nu vă va deranja acolo.

Mai mult decât o bancă de balansoar - un leagăn de la Hollywood

Chiar și în varianta simplă veți găsi un element tipic: parasolarul. Cu toate acestea, nu numai că protejează împotriva vremii de sus, dar creează și o atmosferă confortabilă. Dacă doriți să vă bucurați de timpul petrecut în aer liber nu doar stând jos, ci și culcat, leagănul Hollywood cu funcție de înclinare este potrivit pentru dvs. Rabatați spătarul și veți avea un pat balansoar. În cazul altor modele, puteți regla spătarul în mai multe poziții, în funcție de nevoile dumneavoastră. Toate leagănele noastre sunt potrivite pentru auto-asamblare. În sezonul rece, puteți să le împăturiți și să le puneți deoparte.

Cumpărarea unui leagăn de la Hollywood - decizia ta

Oferim modelul potrivit pentru fiecare buget. Spațiul pe care îl aveți la dispoziție și preferințele dumneavoastră personale sunt importante atunci când vă decideți asupra unei achiziții. Doriți o copertină, un parasolar sau preferați o versiune fără copertină? Ar trebui ca scaunul să fie pur și simplu acoperit sau pernele groase și confortabile sunt importante pentru dumneavoastră? Dacă optați pentru leagănul cu două locuri de la Hollywood, numărul de utilizatori rămâne limitat. Banca creează spațiu pentru mai multe persoane pe toată lungimea sa. Stilul vă va influența, de asemenea, alegerea: cadrele simple din oțel sunt la fel de frumoase ca și leagănele Hollywood din lemn. Este ușor de văzut ce se potrivește mai bine cu tine, cu grădina ta și cu alte mobilier de grădină.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Poate leagănul să stea mereu afară?

Leagănul Hollywood de înaltă calitate este rezistent la intemperii. Husa sau țesătura scaunului rezistă la razele soarelui. O husă care înconjoară complet leagănul sau acoperă în mod fiabil pernele îl protejează de ploaie. În timpul iernii, scoateți-le și puneți-le într-un loc adăpostit și uscat.

Are nevoie leagănul de o bază specială?

O suprafață plană reprezintă un avantaj. Plăcile de piatră, pe care apa se poate scurge, protejează picioarele de umezeala permanentă. Asigurați-vă că toate picioarele sunt pe podea pentru a obține o sarcină uniformă și un nivel ridicat de stabilitate.

Cum să curățați un leagăn de grădină?

În articol veți găsi instrucțiuni detaliate pentru tratarea modelului. Curățați țesăturile dure ale scaunelor cu un burete moale și detergenți blânzi. Cuptoarele metalice sunt, de asemenea, recunoscătoare pentru curățarea ocazională. După o utilizare îndelungată, lemnul impregnat poate fi vopsit cu un conservant pentru lemn pentru a-l face din nou rezistent la intemperii.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe