Aparate de masaj, accesorii

Alege
Filtrează după
16 Rezultate pentru "Aparate de masaj, accesorii"
Se filtrează și sortare
Aparate de masaj, accesorii

Aparate de masaj, ajutoare: îmbunătățirea mobilității și relaxarea fizică

Mobilitatea oamenilor se schimbă odată cu vârsta. În situațiile în care am fost odată capabili să ne mișcăm liber, la un moment dat începe să ni se pară că nu mai este atât de ușor. Nu degeaba se spune că odată cu vârsta apare o anumită rigiditate. Mușchii își pierd din putere pe parcursul vieții. În consecință, acest lucru afectează percepția propriului corp. Din fericire, însă, există mai multe mijloace de masaj cu ajutorul cărora mobilitatea poate fi din nou optimizată. Produsele din categoria Aparate de masaj de la Capital Sports oferă servicii excelente în acest sens. În următoarea prezentare generală, vom rezuma de ce merită să cumpărați o rolă fascială și cum poate ajuta un cârlig de masaj.

Achiziționarea de minge de masaj și role de masaj: îmbunătățirea flexibilității și a proceselor funcționale în organism

Miracolul țesutului conjunctiv nu se numește fascie pentru că este fascinant, ci se întoarce la termenul latin "fascia". Fasciile sunt ligamente fine care străbat întregul corp și țin organele împreună. Pentru ca acest țesut conjunctiv să își mențină elasticitatea, este important să se elibereze aderențele care se formează în această rețea în timp. Acest lucru poate fi realizat perfect cu ajutorul unui cilindru pentru masaj. În plus, cilindrul fascial are și rolul de a stimula transportul limfei. În același timp, organele și celulele sunt alimentate cu nutrienți esențiali. Fasciile traversează corpul în mai multe straturi. Pentru o relaxare eficientă atât a straturilor superioare, cât și a celor mai profunde, mingea de masaj de la Capital Sports este o alegere excelentă. Adâncimea la care trebuie eliberate straturile de țesut poate fi determinată individual. În funcție de senzație, se poate aplica o presiune diferită pe mingea de masaj.

Pentru a lucra fascia cu un cilindru, este necesar, de obicei, să împingeți pe cilindru cu toată greutatea corpului. Țesutul poate fi tratat punctual cu o minge de masaj, care este excelentă pentru eliberarea unei tensiuni parțiale. Capital Sports oferă o gamă largă de cilindrii și mingi.

Cumpărarea unui cârlig de masaj: ajutor pentru spate, umeri și gât

Spatele, gâtul și umerii sunt zone la care este dificil să ajungi singur atunci când ești tensionat. Cârligul de masaj este ideal pentru această sarcină, deoarece are acces chiar și la locurile greu accesibile. Folosind un astfel de cârlig, pot fi imitate tiparele de mișcare tipice shiatsu. Acest lucru poate ameliora tensiunea, deoarece cârligul ajunge la punctele de declanșare care sunt responsabile de durerea care este comună în cazul tensiunii. Este perfect pentru a restabili mobilitatea în partea superioară a trunchiului.

Achiziționarea unui cilindru de plută la placa de echilibru: întărirea mușchilor profunzi

Placa de echilibru stimulează simțul echilibrului și întărește mușchii picioarelor. Acționează în primul rând asupra mușchilor din straturile mai profunde ale țesutului. Este necesar un cilindru de plută pentru a menține echilibrul pe placă. Acesta este oferit de Capital Sports într-o varietate de grosimi și este fabricat din materii prime sustenabile. Pentru ca antrenamentul cu placa de echilibru să fie mai variat, merită să încercați un cilindru de diferite grosimi.

Oferim o gamă largă pentru a îmbunătăți mobilitatea cu soluții de calitate.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe