Mașini pentru paste

Alege
Filtrează după
2 Rezultate pentru "Mașini pentru paste"
Se filtrează și sortare
Mașini pentru paste

Mașină pentru paste - ideală pentru a împături propriile paste făinoase

Paste delicioase disponibile doar într-un restaurant? Nu - la fel de multe variante ale acestor mâncăruri populare pot fi pregătite acasă. Pentru aceasta, este nevoie de echipamentul potrivit. Poate fi o mașină electrică de făcut paste sau o mașină de făcut paste manuală. Implică-te în bucătărie și creează preparate din paste grozave cu o mașină de paste de calitate.

Mașină de paste personalizate - diferite tipuri pentru diferite tipuri de paste

Să-ți faci propriile feluri de mâncare cu paste este distractiv. Datorită accesoriilor funcționale, operațiunile sunt ușor de efectuat. Există diferite versiuni ale acestui lucru. Înainte de a vă gândi să cumpărați o mașină de făcut paste făinoase, trebuie să vă fie clar dacă o mașină cu acționare manuală sau electrică este alegerea potrivită. Tipuri de mașini pentru fabricarea pastelor: mașini acționate manual, mașini acționate electric și mașini complet automate.

Mașina acționată manual este predestinată pentru prelucrarea rapidă a aluatului frământat uniform. Cu ajutorul rolei introduse, puteți întinde fără efort foi de aluat netede și uniforme. Pe baza lor se fac toate tipurile de paste făinoase. Sfat general: dacă adăugați suficientă făină la aluat înainte de a-l întinde, acesta nu se va lipi de masa de rulat - ceea ce va face, de asemenea, ca acesta să fie mai ușor de curățat mai târziu. Acest tip de mașină este potrivit pentru pastele umplute.

Aparatele electrice intră în discuție dacă doriți să preparați cantități mai mari de paste. De exemplu, doriți ca întreaga familie și prietenii să se bucure de paste - de mai multe ori pe săptămână? În acest caz, un aparat de făcut paste electrice poate da roade - la fel ca atunci când pregătiți paste pentru petreceri.

Acesta poate fi răspunsul la următoarea întrebare, ce mașină de paste ar trebui să cumpăr? Cea mai bună mașină de făcut paste este, probabil, cea care se potrivește nevoilor tale.

Calitate, design și caracteristici - alegerea celei mai bune mașini de paste făinoase

Ce caracteristici are o mașină de paste de calitate pentru a putea prelucra cu ușurință aluatul proaspăt? Se preferă o placă de oțel cromat sau o carcasă din oțel inoxidabil. Clemele de masă stabile sau picioarele de prindere cu deschideri mari asigură o poziție sigură pe masă și oferă siguranță.

Alte caracteristici ale mașinilor pentru paste includ role din oțel inoxidabil și un mâner din lemn. Accesoriul cu două fețe, cu două lățimi, este ideal pentru prepararea tăițeilor, cum ar fi fettuccine (6,5 mm) și tagliatelle (2,0 mm). Rolele de frământare reglabile, cu grosimi diferite, sunt optime pentru foi de aluat uniforme și netede. Poate fi folosit pentru a pregăti foi întregi de aluat pentru cannelloni, lasagna, ravioli și alte paste umplute. Oțelul inoxidabil nu are doar un design nobil, ci și o întreținere ușoară.

Întrebări frecvente despre Nudelmaschinen

Ce face o mașină de paste de calitate?

Materialul carcasei trebuie să fie din oțel inoxidabil, iar cilindrul trebuie să fie din aluminiu. Acest lucru garantează o durată lungă de depozitare și permite o întreținere ușoară. În cazul în care accesoriile corespunzătoare pot fi montate cu ușurință, acest lucru facilitează funcționarea intuitivă. Varietatea tipurilor de paste care pot fi preparate este caracterizată și de diferitele accesorii incluse.

Ce tipuri de paste se pot face cu o mașină de făcut paste?

Este potrivit pentru spaghete, ravioli, cannelloni, agnolotti, empanadas, tortillini, fettuccine și tagliatelle.

Cât trebuie să plătesc pentru o mașină de paste bună?

Dacă o mașină de paste manuală este suficientă, aveți nevoie doar de aproximativ 40,00 și 50,00 EURO pentru a cumpăra o mașină de paste bună. Modelele italiene tradiționale sunt mai scumpe și sunt disponibile începând cu 90,00 EURO. Mașinile electrice de făcut paste și mașinile de făcut paste complet automate sunt disponibile de la aproximativ 150,00 euro în sus.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe