Boxe active și difuzoare

Alege
Filtrează după
35 Rezultate pentru "Boxe active și difuzoare"
Se filtrează și sortare
Boxe active și difuzoare

Boxe active și difuzoare

Căutați boxe în sistemul audio de acasă sau într-un studio de muzică? În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de boxe active, inclusiv un amplificator încorporat. În plus, pentru dispozitivele cu interfață Bluetooth încorporată muzica poate fi redată prin smartphone, tabletă sau laptop. Alegeți un difuzor activ în funcție de preferințele dvs. chiar azi!

Boxele din brandurile proprii Malone, Skytec sau Vonyx sunt perfecte, pentru sunetul din discoteci, petreceri private sau la teatru. Și asta datorită volumului reglabil individual al intrărilor de semnal și al controlerului de înălțime și de bas. Cu designul robust și mânerele practice, ele sunt potrivite și pentru DJ-ii mobili, precum și în aer liber.

Organizați propria dvs. petrecere de karaoke? Avem difuzoare puternice cu caracteristici atractive pentru dvs. Reglați efectele de volum, bass, ecou sau Treble pentru nevoile dvs. Tehnica iluminat va controla muzică și va avea grijă de adevărata atmosferă de petrecere. Trebuie doar să conectați microfonul și sursa de muzică, iar distracția poate să înceapă!

Aveți de gând să cumpărați o boxă mobilă? Oferim dispozitive practice cu baterie integrată care oferă posibilitatea de a decide cu privire la alegerea locului. Veți aprecia de asemenea montarea simplă a difuzoarelor mobile, ceea ce duce la un înalt nivel de utilizare. Boxele portabile de la electronic-star nu vă vor dezamăgi chiar și în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile.

 
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe