Scaune auto copii

Alege
Filtrează după
25 Rezultate pentru "Scaune auto copii"
Se filtrează și sortare
Scaune auto copii

Scaun auto și cărucior pentru copii: sigur, practic și funcțional

Fie că este vorba de o excursie la bunici sau de o plimbare în familie, micii copii umani doresc să fie la fel de siguri și confortabili pe drum ca și "adulții". Cu un scaun auto de calitate și un cărucior bun, acest lucru nu reprezintă o problemă. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea, iată care sunt cele mai importante criterii de decizie.

Scaun auto pentru copii: la ce să fii atent?

Fiecare scaun auto pentru copii este în principiu clasificat într-o anumită clasă. Clasificarea clasică începe cu clasa 0: aici este vorba de un scaun auto pentru un copil care are formă de cochilie și este orientat cu fața spre spate. Acesta poate fi utilizat până la o greutate corporală de zece kilograme. Clasa 0+ este foarte asemănătoare, dar este potrivită pentru persoane cu o greutate de până la 13 kilograme. Scaunul auto pentru copii din clasa I este conceput pentru copii cu greutatea cuprinsă între 9 și 18 kilograme. Aici puteți alege între un model orientat spre față sau așa-numitul. reboarder. Clasa II, pe de altă parte, este deja un sublocotenent și este mult mai compact. Aceste scaune sunt disponibile cu sau fără suport pentru spătar. Copilul îl poate folosi până la vârsta preșcolară și școlară, deoarece limita maximă de greutate este de 25 de kilograme. Și apoi există clasa III. Acest scaun înălțător este potrivit pentru copii cu o greutate corporală cuprinsă între 22 și 36 de kilograme, ceea ce corespunde unei vârste cuprinse între șapte și doisprezece ani. Dacă doriți să cumpărați un scaun auto pentru copii, ar trebui să acordați întotdeauna atenție clasei relevante.

Ce tip de cărucior?

Oricine plănuiește să cumpere un cărucior în prezent poate alege din mai multe modele diferite. La început, un cărucior în care copilul se poate întinde confortabil este o alegere bună. La unele modele se poate atașa chiar și un scaun auto pentru copii. Accesoriile, cum ar fi amortizoarele de pe roți și coșurile spațioase de depozitare, facilitează plimbările cu copilul. Dacă optați pentru un cărucior combinat, primiți de obicei un marsupiu și un scaun, astfel încât căruciorul crește odată cu dumneavoastră. Dacă bebelușul dumneavoastră poate sta în șezut independent, puteți schimba pur și simplu coșul de transport cu un scaun. În calitate de scaun auto, căruciorul este mult mai compact, mai puțin spațios și mai ușor de manevrat. Este potrivit pentru copii începând cu aproximativ șase luni și este de obicei echipat cu un spătar reglabil. Alternativ, puteți opta și pentru un cărucior sport. Oferă mai mult confort decât un cărucior și are o suspensie bună. Atât în cazul unui cărucior, cât și în cazul unui scaun auto, copilul trebuie să poată deja să se așeze fără ajutor.

Cele mai importante aspecte atunci când cumpărați un scaun auto sau un cărucior pentru copii

Vârsta, greutatea și utilizarea preconizată joacă cel mai mare rol în alegere. Dar prelucrarea este cel puțin la fel de importantă. Prin urmare, asigurați-vă că produsul pe care îl doriți îndeplinește cele mai recente standarde de siguranță și are o marcă de testare. În ceea ce privește aspectul: puteți decide în funcție de propriul gust, pentru că toate modelele de astăzi sunt frumoase!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum ar trebui să fie echipat un cărucior pentru copii?

Aveți nevoie de o saltea pentru bebeluși care să nu fie prea moale, de o protecție împotriva umezelii, de o husă care să se potrivească perfect, de un otoman și, ideal, de un berbec.

Ce este un scaun auto pentru copii i-Size?

Acesta este un scaun auto pentru copii care respectă standardul ECE R129, care a intrat în vigoare în 2013. Aici nu mai este împărțită în funcție de greutate, ci în funcție de mărimea corpului. Cu toate acestea, vechiul standard ECE R44 (clase de greutate) rămâne în vigoare.

Cum îmi țin copilul cald în scaunul auto?

Există huse speciale de înfășurare cu fante prin care poate fi trasă centura.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe