Accesorii fitness

Alege
Filtrează după
45 Rezultate pentru "Accesorii fitness"
Se filtrează și sortare
Accesorii fitness

Ajutoare de fitness pentru o pregătire independentă la domiciliu

Fie că este vorba de yoga, pilates, antrenament de forță sau de rezistență - există multe modalități de a vă îmbunătăți condiția fizică. Exercițiile fizice regulate sunt bune nu numai pentru corp, ci și pentru minte. Dacă doriți să faceți exerciții fizice în mod regulat, nu trebuie neapărat să mergeți la sala de sport. Cu echipamentul de fitness potrivit, puteți face exerciții în confortul propriei case. În acest fel, vă puteți concentra pe deplin asupra sportului și vă puteți antrena independent și în orice moment.

Selecție mare de echipamente de fitness versatile

În magazinul nostru de echipamente de fitness veți găsi o selecție largă de echipamente de înaltă calitate. Cu o gamă largă de accesorii, îl veți găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și obiceiurilor dvs. personale de antrenament.

Selecția noastră include, printre altele:

  • veste cu greutati
  • covorașe de fitness și yoga, centuri de yoga, caramida yoga
  • căști de ciclism și de patinaj
  • bețe de trekking și de nordic walking
  • testere sportive, monitor de ritm cardiac și puls
  • echipament de masaj
  • bandă sportivă, bandă kinesio

Ce echipament de fitness sunt potrivite și pentru ce?

Fie că sunteți în căutarea de accesorii de fitness pentru femei sau bărbați, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați în categoria noastră de produse fitness.

Dacă doriți să vă intensificați antrenamentul de forță, vestele cu greutăți vă vor ajuta să obțineți rezultate mai rapide. Dacă sunteți pasionați de sporturi mai liniștite, veți găsi accesorii de calitate pentru yoga sau pilates, inclusiv covorașe de fitness și yoga, cărămizi yoga și centuri de yoga. Pentru sporturi în aer liber, veți găsi căști de bicicletă și de patinaj, precum și bețe pentru nordic walking și trekking. Dacă doriți să vă urmăriți mai detaliat progresul sportiv și rezultatele antrenamentelor, testerele noastre sportive și brățările noastre pentru ritm cardiac sunt ideale.

Pentru a profita la maximum de antrenamentul dumneavoastră, este foarte important să vă odihniți după antrenament. Oferim o gamă largă de echipamente de masaj - inclusiv mese de masaj profesionale, aparate de masaj pentru picioare, bile de masaj, covorașe de presopunctură și role fasciale. Veți găsi, de asemenea, benzi sportive și benzi kinesio pentru a vă ajuta să vă atingeți cât mai repede obiectivele de antrenament dorite.

Sfaturi pentru achiziționarea de echipamente de fitness

La Electronic-Star, veți găsi echipamente de fitness de înaltă calitate care vă vor ajuta să obțineți rezultate rapide de antrenament. În gama noastră largă veți găsi un dispozitiv care să se potrivească nevoilor și preferințelor dumneavoastră personale. Aveți posibilitatea de a vă amenaja o sală de sport privată în propria casă și de a face exerciții fizice exact atunci când aveți chef. Dacă vă place să vă petreceți timpul în aer liber, puteți găsi accesorii sportive care sunt potrivite pentru sporturile în aer liber. Cum relaxarea nu trebuie neglijată, veți găsi și o selecție mare de accesorii de masaj.

Nu contează ce sport vă place în mod special - puteți cumpăra online de la noi accesoriile de fitness potrivite.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru ce sporturi pot cumpăra echipamente de fitness?

În magazinul nostru veți găsi accesorii pentru yoga, pilates, antrenament de forță, antrenament de anduranță, sporturi în aer liber, cum ar fi ciclismul și nordic walking, și multe altele.

De ce accesorii am nevoie pentru yoga?

Cel mai important accesoriu pentru practicarea yoga este covorașul de yoga. În plus, sunt recomandate cărămizile de yoga și centurile de yoga pentru o mai bună performanță în timpul antrenamentului.

Pentru ce sunt covorașele de fitness?

Covorașele de fitness nu numai că protejează podeaua, ci și absorb șocurile și oferă sprijin și stabilitate în timpul antrenamentului.

Pentru cine sunt potrivite ajutoarele?

Mijloacele de întărire sunt potrivite pentru bărbați și femei de toate vârstele. Acestea sunt potrivite pentru începători și sportivi experimentați.