Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Seturi de boxe

Alege
  • Pagina 1 / 2
  • Pagina 1 / 2

Seturi de boxe

Căutați un set puternic de difuzoare pentru terase, cluburi sau școli de dans? În magazinul nostru veți găsi seturi excepționale de muzică care vor profita la maxim de fiecare ton. În plus, construcția lor de înaltă calitate și asamblarea rapidă vă vor face sens și atunci când vă deplasați între evenimente. Alegeți difuzoarele potrivite cerințelor dvs. confortabil din magazinul nostru online.

Seturile de difuzoare sunt furnizate ca o combinație de amplificatoare și difuzoare, împreună cu un set complet de cabluri. Acest lucru vă oferă o gamă largă de conectivitate la alte accesorii. Multe dintre seturile noastre se bazează pe principiul „plug and play”, „conectează și utilizează” în limba română. Acest tip de operațiune poate fi tratat de fiecare începător sau DJ ocazional.

Vă gândiți să organizați o petrecere cu muzică? Achiziționați difuzoare active avantajoase, cu manevrare ușoară. Redați muzica preferată confortabil cu un receptor Bluetooth prin telefonul smartphone, tabletă sau notebook. De asemenea, aveți o conexiune analogică USB și SD. În oferta electronic-star nu lipsesc, de asemenea, microfoanele de calitate care pot fi folosite atât pentru a cânta, cât și pentru a vorbi.

Suporterii sunetului de calitate vor găsi, de asemenea, o gamă largă de difuzoare pasive în magazinul nostru online. Ei extrag energia de la amplificatorul sistemului de sunet și este folosit în general pentru a suna mai tare în spațiile mai mari. Verificați cu urechile voastre că tehnica audio de la electronic-star oferă un sunet de calitate!
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe