Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Boxe

Alege
  • Pagina 1 / 7
  • Pagina 1 / 7

Boxe

PA  Anlagen β PA Sets bei E-Star

Ofertele difera, nici una nu seamana cu cealalta. La Electronic Star gasiti sisteme PA, care sunt exact ceea ce aveti nevoie. Pentru toate tipurile de oferte  avem seturi PA incluse.

Cu sistemele PA si ansamblele PA de la Electronic nici un eveniment nu e la fel. La Electronic Star gasiti sistem PA potrivit pentru nevoile dumneavoastra.Avem la oferta diferite seturi PA pentru dumneavoastra. Ce este un sistem PA? Prescurtarea PA din denumirea de sistem PA inseamna o sonorizare potrivita. Sistemele PA se folosesc pentru o sonorizare potrivita in special la evenimentele mari. Printre sistemele mari si scumpe, noi cei de la Electronic Star am pregatit pentru dumneavoastra ceea ce este cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra si la un pret excelent. Incepatorii ambitiosi vor gasi in ofertele noastre oferta care este cea mai buna pentru ei atunci cand isi aleg un sistem PA.

De ce Sistem PA de la Electronic - Star?  Deoarece oferim sunetul potrivit, la timpul potrivit cu sistemul PA potrivit. Aici nu vorbim despre ceva simplu. Cu cateva cunostinte tehnice si de sunet cu ajutorul sistemelor noastre puteti organiza un eveniment simplu si rapid fara complicatii. Pentru ca toate sa fie perfecte v-am pregatit si elemente potrivite sistemului dumneavoastra PA. Desigur puteti cumpara  un sistem PA integral sau il puteti imbunatati dumneavoastra dupa cum doriti cu elemente achizitionate ulterior.

Ce sunt boxele active si pasive? Boxele active au amplificatorul incorporat. Sunt mai usoare, mai bine manevrabile si pot fi instalate individual. In plus fac mai usoara instalarea sistemului PA. Problema este ca au nevoie de o sursa de alimentare separata iar in cazul in care se arde o componenta trebuie inlocuit sistemul integral.

Boxele pasive sunt construite doar din boxa, iar amplificatorul este adaugat in acest caz. La boxele pasive nu este necasara o sursa de alimentare separata deoarece isi iau energia de la amplificator. Sunetul se disperseaza usor, chiar si in cazul in care le folositi in ansamblu de sistem PA.

La ce trebuie sa fiti atenti atunci cand achizitionati un sistem PA? Noi va oferim o gama diversificata de sisteme, depinde de bugetul dumneavoastra si de valabilitatea ofertelor si a reducerilor. De exemplu pentru petreceri mai mici cu aproximativ 50 de persoane va este de ajuns un sistem PA mijlociu pe care il gasiti la ofertele sistemelor de marime mica si medie. Daca insa numarul de persoane este mai mare va recomandam sa alegeti un sistem mare, pe care il gasiti la ofertele pentru susteme medii si mari. Daca doriti ca petrecerea sa fie mai speciala atunci puteti combina ofertele, de exemplu puteti alege un sistem PA cu proiectie. In ofertele noastre  puteti gasi sisteme care pot fi folosite oriunde si oricand. De asemenea gasiti si seturi complete de sisteme PA cu care va puteti impresiona invitatii.

Exclusiv la Electronic Star gasiti sisteme de sunet produse de BlueStarSeries, Rack Star Series si White Star Series. Cele mai vandute, Blue Star Series au pretul/ calitatea fara competitor, iar designul este unul de vis, fiind incoronat de WhiteStarSeries. Daca pertecerea trebuie sa iasa perfect, si sistemul PA trebuie sa se prezinte impecabil.Daca doriti sa mutati Sistemul atunci veti avea nevoie de sistemul RackStarSeries care este un sistem mobil. Acest  sistem este cel mai adesea utilizat in scolile de dans sau in cluburile locale. Cu un budet redus dar cu o calitate excelenta puteti organiza petreceri oriunde in lume.

Toate sistemele noastre de sunet sunt construite cu grija si ne straduim sa a oferim cea mai buna calitate in ceea ce priveste sonorizarea. Daca comandati sistemele noastre PA veti primi desigur si cablurile necesare. Astfel puteti incepe sa le folositi imediat. Pentru o calitate exceptionala a sunetului veti avea nevoie de elemente importante precum amplificatoarele. De asemenea unele sisteme PA au si microfoane incluse in livrare.

Ce fel de gen muzical doriti sa redea sistemul dumneavoastra PA, trebuie sa decideti singuri. Daca planuiti sa cititi in timp ce in fundal sa se auda muzica de camera va recomandam sa va alegeti un sistem fara un subwoofer foarte puternic. Daca vorbim de muzica electronica atunci e necesara sa aveti volum si bas. Indiferent de genul muzical preferat la noi veti gasi mereu un sistem PA potrivit dorintelor dumneavoastra.