Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
Tehnică audio
Alege
  • Pagina 1 / 21
  • Pagina 1 / 21

Tehnică audio

Sistemele de boxe și  difuzoarele  sunt un plus extraordinar pentru toți cei interesați de experiența sonoră în calitate maximă. În oferta noastră veți găsi seturi de boxe, cabluri pentru difuzoare și adaptoare, egalizatoare, convertoare audio și carduri de sunet. Pentru difuzoare, vă recomandăm să achiziționați un amplificator pentru a transfera sunetul de pe discurile Blu-ray, DVD și CD, playerele și alte difuzoare. În gama noastră de boxe, veți găsi, de asemenea, subwoofere de calitate pentru a vă completa sistemul de boxe.

În echipamentul cântăreților, moderatorilor sau prezentatorilor nu ar trebui să lipsească cu siguranță microfoanele de înaltă calitate, fie cu fir, fără fir, tip cască fără fir sau microfoane vocale. Aspectul vizual al concertelor, cluburilor sau spectacolelor va fi preluat de tehnologia luminoasa care completeaza atmosfera.

În oferta noastră veți găsi și echipamente speciale pentru DJ cum ar fi mixerele audio și altele. Ele sunt folosite pentru a amesteca mai multe piese audio într-una. Acestea sunt impărțite pe numărul de canale și modul de utilizare. Unele mixere audio conțin diferite efecte sau alte caracteristici speciale.

O parte integrantă a fiecărui studio este mixerele de studio, monitoare de studio și căști, orga MIDI și diferite tipuri de microfoane de studio. Iubitorii de muzică vor alege de asemenea dintr-o gamă largă de instrumente muzicale, cum ar fi chitare și basuri, amplificatoarele de chitară, chitare electrice, tobe și percuție, orgă și pian electric.