Espressoare automat

Alege
Filtrează după
12 Rezultate pentru "Espressoare automat"
Se filtrează și sortare
Espressoare automat

Kaffeemaschinen günstig online kaufen

Nu știi să-ți imaginezi dimineața fără cafea? Ideea este clară: este nevoie de o mașină de cafea! Fie că este vorba de un model elegant pentru blatul elegant din bucătăria dvs. sau de un aparat compact pentru o pauză la birou: la Electronic Star puteți comanda aparatul de cafea ca aparat complet automat sau complet clasic cu termos la un preț avantajos. Pe lângă aparatele de cafea clasice, puteți cumpăra și un aparat de cafea care să facă mai mult decât cafea.

Mașină de cafea cu măcinător de boabe și modele cu filtru obișnuit

Dacă preferați un aparat fără complicații, un aparat de cafea cu termos vă poate face fericiți. Echipat cu un filtru de cafea simplu, este potrivit pentru cafeaua deja măcinată și o menține caldă mai mult timp. Alternativ, vă oferim opțiunea de a achiziționa o mașină de cafea complet automată. Îl umpleți cu boabe întregi, pe care aparatul de cafea le pregătește și le macină la fața locului. Unele modele prepară cappuccino și latte macchiato, pe lângă cafe crema. Acestea au o unitate specială de spumare a laptelui. Aparatele 2 în 1 au, de asemenea, o funcție de ceai. Aparatul de cafea cu filtru portabil este potrivit pentru prepararea espresso.

Un aparat de cafea cu o gamă largă de funcții practice

În timp ce aparatul de cafea este în funcțiune, puteți folosi acest timp pentru alte lucruri. Cronometrul la îndemână aduce băutura caldă la fața locului. În plus, puteți obține un dispozitiv cu oprire automată în magazinul nostru online. Împiedică supraîncălzirea plitei și reduce la minimum riscul de incendiu. În plus față de mașina de cafea cu termos, puteți cumpăra și un model cu un încălzitor de cești. Astfel, cafeaua nu numai că este mai bună de băut, dar nu îmbătrânește. Unitățile cu afișaj cu LED-uri sunt extrem de confortabile de utilizat prin simpla atingere a unui deget.

Cumpărarea unei mașini de cafea - cu aceste sfaturi pentru modelul perfect

Dacă cineva vă sună la birou, s-ar putea să dureze ceva mai mult la o cafea delicioasă. Aparatul de cafea cu termos menține băutura caldă în timpul pierdut. Dacă preferați aroma boabelor proaspăt măcinate, s-ar putea să vă placă un aparat de cafea cu râșniță. Aparatul de cafea cu filtru portabil evocă un espresso sau o cafea cu o spumă uimitoare. Fanii Latte macchiato îl vor adora datorită spumei de lapte foarte pufoase. Doriți un model în stil retro pentru bucătăria dumneavoastră? În magazinul nostru este disponibil un dispozitiv roșu aprins, cu un factor de uimire. Alege modelul tău preferat!

Întrebări frecvente despre cafea, espresso și ceai

Care sunt avantajele unei mașini de cafea cu râșniță?

Cu o astfel de mașină, se simte foarte intens gustul boabelor. Ideal dacă vă place cafeaua puțin mai tare. În plus, fiecare ceașcă de cafea este preparată doar atunci când sunteți gata pentru un impuls de cofeină. Este garantată o prospețime maximă.

Cum funcționează aparatele de cafea cu filtru portabil?

Mai întâi, apa este încălzită la temperatura dorită. Aceasta este apoi forțată sub presiune ridicată printr-o sită plină cu cafea măcinată. Prin urmare, presiunea pompei este foarte importantă atunci când se aleg filtrele portabile. În mod ideal, aceasta este între 8 și 15 bari.

Cât de mult timp consumă curățarea mașinilor de cafea?

Dacă doriți să reduceți la minimum efortul de curățare, vă recomandăm să folosiți o mașină de filtrare clasică. Modelele cu polizor necesită o întreținere suplimentară. În special, curățarea orificiilor de ieșire a cafelei și a duzelor de lapte necesită o atingere delicată.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe