Accesorii animale de companie

Alege
Filtrează după
33 Rezultate pentru "Accesorii animale de companie"
Se filtrează și sortare

Accesorii animale de companie

Vreți să cumpărați un nou adăpost pentru animalele dumneavoastră de companie? Dacă sunteți în căutarea unor cuști pentru câini, cotețe pentru pui sau căutați o cușcă de transport, vă recomandăm produsele OneConcept. Cușca pentru câine este echipamentul de bază a câinilor care petrec mult timp afara. Prin urmare, atunci când alegeți un adăpost, luați mărimea potrivită. Marele avantaj este, de asemenea, o cușcă izolată, astfel încât câinele o poată folosi și în timpul iernii.

Nu este nici un secret că puii sunt temperamentali, și doresc să exploreze împrejurimile. Prin urmare, este important să creați un spațiu în care aceștia să fie în siguranță. Nu lăsați nimic să li se întâmple nimic rău. Va recomandăm să aveți un țarc pentru animalele de companie. Veți aprecia construcția solidă și suficient spațiu liber pentru cățeluși, iepuri și alte animale mici de companie. Alegeți preferatul din oferta noastră.

Prefereți ouăle de casă în locul celor din comerț? Oferiți-le găinilor dumneavoastră un coteț de calitate. Nu uitați să alegeți locul potrivit, de preferință undeva la lumină și în siguranț, ferit de ochii prădătorilor. Un factor important este și menținerea curățeniei și a fluxului suficient de aer.

În plus față de adăposturile pentru animale de companie, veți găsi accesorii suplimentare în oferta noastră. Filtru de acvariu, aparate de hrănire automată sau aruncător de mingi pentru câini. În cazul în care aveți propriul iaz în grădină, nu trebuie să vă lipsească tehnica pentru iaz de înaltă calitate. Puteți achiziționa astăzi o nouă pompă sau un filtru online chiar azi!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe