Mașină de spălat vase sub presiune

Curățarea casei necesită aparate de curățare de uz casnic de înaltă calitate. Dispozitivul de curățare de înaltă presiune va fi cu siguranță bun pentru dvs. Dimensiunile sale compacte sunt excelente pentru depozitare pe tot parcursul anului, astfel încât este acolo oricând aveți nevoie. Aparatele noastre de curățat au o putere de 2200 W, sunt echipate cu un pistol, o duză și un furtun de înaltă presiune cu lungimea de până la 5 metri.

Fiți pregătiți pentru curățarea de primăvară și întreținerea toamnei. Un curățitor cu presiune de înaltă calitate Waldbeck vă scăpa de cele mai grave murdăriri. Temele de acasă nu vă vor mai lua lecțiile, deoarece un curățitor de înaltă presiune va face aproape toată munca pentru dvs. Trebuie să curățați podelele de dimensiuni mari? De asemenea, puteți instala un aspirator industrial multifuncțional.

Chiar și curățarea iazului de grădină nu va mai fi o problemă dacă cumpărați o pompă pentru iaz . Dacă aveți nevoie să curățați spațiile dintre faianță sau gresie, să spălați pereții casei, mașina, bicicleta sau mobilierului de grădină, rezolvați rapid și ușor cu un dispozitiv de curățare cu presiune ridicată. De asemenea, puteți apela și la un furtun de grădină.

Datorită furtunului de 5 metri lungime, puteți curăța cu ușurință orice suprafață. Doar direcționați apa spre murdărie. Aparatul de purificare are, de asemenea, o duză reglabilă care vă permite să utilizați curățarea la fața locului sau pentru suprafețe plane. Ușurați-vă munca începând de azi – achiziționați produsele online.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe