Klarstein

Steakhouse Pro dulap frigorific pentru maturare carne

de la 0 clienții
9.879,00 Lei 8.389,00 Lei
Economisiți 15% Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare
Scurtă descriere
  • Carne gustoasă: frigider elegant de maturare a cărnii de 98 l
  • Plăcere pură: rafinează fripturile, carnea și cârnații
  • Temperatura ideală de maturare: reglabilă de la 1 la 25 °C
De asemenea, disponibil ca mărfuri resigilate

Selectați o opțiune:

Costuri de transport: de la 0,00 Lei
Produsul este gata pentru expediere și va fi trimis imediat după înregistrarea plății trimis.
Steakhouse Pro dulap frigorific pentru maturare carne
9.879,00 Lei 8.389,00 Lei

Puteți modifica comanda dvs. în orice moment.

Steakhouse Pro, dulap frigorific pentru maturare carne, 1 zonă, 98 l, 1 - 25 ° C, tactil, oțel inoxidabil

Cu maturitatea potrivită pentru un gust perfect: Klarstein Steakhouse Pro frigider pentru maturat carnea nu numai pentru fripturi, ci și salam, șuncă sau carne de porc uscată. Maturarea uscată este una dintre cele mai vechi și mai dovedite metode de rafinare a cărnii. Sistemul UVC integrat asigură curățenia antibacteriană în interior, garantând că nimic nu deteriorează bucățile prețioase de carne. Toate setările se fac cu ușurință cu ajutorul panoului de control tactil de pe partea exterioară a ușii, iar procesul de maturare are loc automat în aparat în câteva săptămâni. În plus, lumina LED albă comutabilă creează o atmosferă atractivă pentru conținutul depozitat. Acest lucru face ca Klarstein Steakhouse Pro frigiderul pentru maturat carnea să fie ideal pentru amenajări atractive în restaurante sau magazine.

Locul perfect pentru cel mai bun gust: carnea este rafinată și prezentată fără efort în frigiderul de maturareKlarstein Steakhouse Pro .

Instrucțiuni de utilizare pentru PDF
Detalii privind produsul

Scurtă descriere:

  • Carne gustoasă: frigider elegant de maturare a cărnii de 98 l

  • Plăcere pură: rafinează fripturile, carnea și cârnații

  • Temperatura ideală de maturare: reglabilă de la 1 la 25 °C

  • Agățat sau așezat: suport din oțel inoxidabil și raft interior

  • Purificarea microbiană a aerului: datorită sistemului UVC integrat

  • Umiditate variabilă: cu o gamă de 60 până la 85%

  • Igienic: interior din oțel inoxidabil ușor de curățat

  • Prezentare perfectă: uși din oțel inoxidabil, geamuri panoramice și iluminare interioară cu LED-uri albe comutabile

Detalii produs:
  • Dulap elegant pentru uscarea și maturarea cărnii și a cârnaților
  • Proces de maturare de înaltă calitate și eficient
  • Tip de instalare: independent sau încorporabil
  • O zonă de răcire
  • Volum: 98 litri
  • interval de temperatură: de la 1 la 25 °C
  • Controlul umidității: reglabil la 60 - 85%
  • Lumină albă de interior cu LED-uri
  • Panoul de control tactil cu display LED
  • Sistemul UVC poate fi comutat automat sau manual
  • Înălțimea picioarelor reglabile
  • Deschidere ușă: în dreapta, nu se poate schimba
  • Mânerul din oțel inoxidabil
  • Se curăță ușor
  • Răcire: R600a
  • Consum anual de energie: 500.05 kWh/an
  • Alimentarea: 220 - 240 V | 50/60 Hz
Conținutul expedierii:
  • 1 x cabinet de maturare a cărnii
  • 1 x sac de agățat
  • 1 x raft
  • 1 x rezervor de apă
  • 1 x recipient sare
  • Manual de utilizare în mai multe limbi
Dimensiuni:
  • Dimensiuni: cca 59.5 x 82 x 61.5 cm (L x Î x A)
  • Dimensiuni interioare: cca 51 x 42 x 42.5 (L x Î x A)
  • Lungimea cablului: cca 195 cm
  • Greutatea: cca 47 kg
Comentarii clienți
Nu exista nici o evaluare pentru acest produs. Evaluați acest produs!
Comentarii clienți
A G
B
Steakhouse Pro dulap frigorific pentru maturare carne
  • Carne gustoasă: frigider elegant de maturare a cărnii de 98 l
  • Plăcere pură: rafinează fripturile, carnea și cârnații
  • Temperatura ideală de maturare: reglabilă de la 1 la 25 °C
9.879,00 Lei 8.389,00 Lei
preț cu TVA
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Topseller
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe