Greutăți Clubbell

Greutăți Clubbell: o extensie la modă a antrenamentului cu gantere

Exercițiile cu greutăți clubbell sunt o noutate foarte populară în industria de fitness datorită conceptelor sale sofisticate de antrenament al mușchilor brațelor, umerilor, spatelui și mâinilor. Cumpărarea de greutăți clubbell este o idee sensibilă atunci când vine vorba de un antrenament de forță care se caracterizează printr-o eficiență ridicată. Ce fel de echipament sportiv este acesta? Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați greutăți clubbell? Capital Sports oferă greutăți clubbell într-o varietate de modele și are răspunsuri și la aceste întrebări. Este timpul să aruncăm o privire detaliată în culisele uneia dintre cele mai căutate tendințe sportive din prezent.

Un con pentru antrenamentul de swing și orice altceva decât o barbell

Greutățile cu gantere nu trebuie confundate cu ganterele în primul rând, deoarece oferă un tip complet diferit de antrenament. Acestea permit o pregătire funcțională a forței care combină o varietate de obiective stabilite personal. Acestea sunt în primul rând forța, stabilitatea și coordonarea, dar și antrenamentul echilibrului și îmbunătățirea rezistenței. Exercițiile cu aceste conuri pot fi oarecum comparate cu exercițiile cu kettlebell.

Greutățile Clubbell sunt concepute pentru mișcări repetitive ale brațelor, forța centrifugă fiind esențială în acest tip de antrenament. Afectează musculatura brațelor și întregul trunchi, inclusiv umerii, spatele și brațele. Scopul este de a folosi forța centrifugă pentru a întări. Antrenamentul cu greutăți clubbell este de obicei perceput ca fiind plăcut, dar eficient.

În plus, greutățile clubbell sunt excelente pentru reabilitare după leziuni accidentale. În același timp, ele pot fi folosite preventiv pentru a preveni leziunile prin întărirea mușchilor.

Pentru care antrenamentul cu greutăți de clubbell este deosebit de potrivit

Greutățile Clubbell pot face parte din antrenamentul regulat al unui pasionat de sport. De asemenea, acestea oferă o valoare adăugată deosebit de mare pentru sportivii care le folosesc pentru încălzire. Înotătorii, jucătorii de tenis, dar și maeștrii artelor marțiale preferă să folosească acest instrument de gimnastică, cunoscut de mii de ani, pentru a se încălzi înainte de antrenament.

Cumpărarea greutăților clubbell: aceste criterii contează

Atunci când alegeți greutățile potrivite pentru clubbell, este important ca conul să fie ușor de prins în mână. Ar trebui să se potrivească confortabil în mână pentru a atinge un nivel ridicat de eficiență. Mânerul greutăților clubbell, care sunt disponibile la Capital Sports, este ușor ascuțit. Acest lucru înseamnă că nu vor aluneca din mâinile transpirate. Partea inferioară a conurilor este plată, astfel încât acestea pot rămâne așezate fără să se rostogolească.

Cumpărați greutăți clubbell de calitate superioară de la Capital Sports online

Conurile clasice de gimnastică într-un design nou vin într-o versiune premium de la Capital Sports. Realizate în întregime din oțel turnat, sunt foarte rezistente și, prin urmare, au o aderență excelentă. Acoperirea cu pulbere în două tonuri, albastru și negru, pune în valoare conurile de înaltă calitate. Pentru a satisface diferitele cerințe pentru antrenamentul funcțional individual, greutățile clubbell sunt disponibile în diferite categorii de greutate în magazinul online. Începătorii pot începe cu greutăți mai ușoare și pot ajunge treptat la clase de greutate mai mari. Combinațiile de greutăți diferite sunt, de asemenea, posibile în cadrul unui antrenament.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe