Ventilatoare de tavan

Alege
Filtrează după
27 Rezultate pentru "Ventilatoare de tavan"
Se filtrează și sortare
Ventilatoare de tavan

Ventilatoare montate pe tavan puteti vedea in gospodarii sau birouri deoarece ofera un confort in sezonul cald dar si in extra sezon.Fara iluminat sau cu iluminat integrat, dupa montarea pe tavan aveti parte de un aer racoros in camera si de o circulatie mai buna a aerului din incapere.

Ventilator de tavan cu luminat, control de la distanta si altele

Toate ventilatoarele de tavan au o functie esentiala.Dupa pornirea  paletelor, ventilatorul se porneste si asigura o circulatie a aerului in incapere. Ventilatorul traditional se porneste cu ajutorul atei care atarna, dar variantele moderne au control de la distanta. Cu acesta puteti controla de asemenea poarnirea sau oprirea luminii.

Ventilatorul de tavan cu iluminat este unul dintre cele mai populare ventilatoare deoarece este montat in mijlocul camerei si poate fi inclus un  bec pentru iluminat. Majoritatea modelelor au o lampa in centrul ventilatorului, care lumineaza intreaga camera. In acest caz puteti folosi acest tip de ventilator pentru a creea o atmosfera placuta si aer rece in camera in acelasi timp, pe durata verii sau a sezonului rece.

Ca si in cazul altor aparate electrice atunci cand cumparati un ventilator se tine cont de calitate, dar constructia joaca un rol foarte importanta. Aveti la alegere o multitudine de modele si functii.

Daca in ultimele decenii se punea problema zgomotului scos de rotor, aces lucru in prezent nu mai reprezinta un impediment pentru achizitionarea unui ventilator deoarece zgomotul produs de acesta este imperceptibil.De asemenea nu e nevoie sa cautati iluminat pentru ventilator deoarece a fost incorporata aceasta in functie in aparatele moderne.Pe durata iernii este benefica folosirea ventilatorului deoarece ajuta la ridicarea aerului in incapere facand incaperea mai primitoare si calduroasa si reduce costurile cu incalzirea.

Constructia ventilatoarelor moderne s-a adaptat preferintelor clientilor , deoarece fiecare stil de ventilator apartine unui anumit client. Corpul si rotorul sunt construite din aluminiu, lemn sau plastic iar paletele pot avea diferite forme . Multe ventilatoare au un aspect retro care se potriveste oriunde dar mai ales in birouri. In special in birou este importanta calitatea combinata cu designul. Pentru gospodariile cu un buget redus puteti gasi ventilatoare mai mici si mai ieftine care isi indeplinesc pe deplin functia chiar daca pretul lor e mai scazut.

Avantajele ventilatorului de tavan

Ventilatoarele de tavan sunt avantajoase in orice incapere si pot fi instalate in doar cativa pasi simpli. Pentru incaperile mici cu tava jos ventilatorul plat de tavan este foarte avantajos.Constructia sa compacta nu are nici o cerinta speciala pentru racirea aerului. Indiferent daca va alegeti un ventilator cu iluminat sau unul simplu fara iluminat, in ambele cazuri economisiti energie deoarece majoritatea au un sistem cu LED pentru economisire a energiei.

Caut un ventilator de tavan ieftin –la ce sa ma uit mai intai?

Capacitatea si caracteristicile unui ventilator de tavan trebuie sa fie primul lucru la care va uitati atunci cand cautati un ventilator, dar si marimea camerei pentru care il cumparati.Pentru camerele mici cu o marime de cativa metri patrati ideal este ventilatorul de tavan  "Valderama" , acesta fiind accesibil la un pret rezonabil. In general sa aveti in vedere faptul ca, cu cat e mai mare incaperea cu atat mai puternic trebuie sa fie ventilatorul.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe