Acest magazin online utilizează cookie-uri pentru o serie de funcții utile, cum ar fi informații despre setările curente sau limbă stocate pe computer. Fără utilizarea cookie-urilor, cumpărăturile pe Internet sunt limitate.
După cumpărarea unui nou grătar, vă recomandăm ca grătarul să fie pre-ars înaintea primului grătar. Datorită acestui lucru, carnea nu se va lipi de grătar într-un mod neplăcut.
Știți cum recunoașteți grătarul potrivit? Carnea este saturată în contactul cu grătarul, mușchii se retrag și rețin sucul.În general, grătarul este în mod ideal fierbinte la o temperatură minimă 200° C
Grătarul cu un sistem aromat încorporat poate adăuga și mai multă aromă specialităților dvs. Încercați să puneți un castron de vin, bere sau apă sub grătar și lăsați-l să se evapore. În plus față de aroma sa distinctivă, alimentele dvs. vă vor da și un miros irezistibil.
Nu turnați apă rece peste grătarul de cărbune după preparare. Schimbarea de temperatură puternică poate provoca fisurarea grătarului.
De asemenea, nu spălați grătarul cu detergent și curățați-l ușor cu o perie. Alternativ, îndepărtarea impurităților cu o folie de aluminiu poate fi prevenită prin zgârierea grătarului.
Acum vă puteți bucura de experiența de grătar direct în bucătărie.
Doamnelor și domnilor, vă prezentăm Klarstein Steakreaktor 2.0!
Atunci când preparați diferite feluri de carne, timpul de pregătire joacă un rol important. Vă spunem cum puteți prepara la perfecție alimentele preferate!
Puiul sau peștele pot fi pregătite rapid pe grătar. Bucățile tăiate subțire sunt de obicei suficiente pentru grătar timp de 7 - 8 minute. Cea mai dificilă parte sunt coapsele care se fac în 13-15 minute.
Cel mai delicios lucru pe care îl puteți prepara este carnea de porc, fără îndoială. O puteți pregăti în 15-18 minute, rezultatul merită!
S-ar putea să fiți surprinși, dar cea mai lungă perioadă de coacere este carnea de vită crocantă. În medie, sunt peste 20 de minute. Dacă nu aveți carnea fără oase, luați carnea de vită tocată. Vă recomandăm mirodenii, ierburi, usturoi sau diferite tipuri de sosuri pentru a evidenția aroma delicioasă.