Mașinile de gheață gastro profesionale oferă o gamă largă de utilizări în diverse tipuri de afaceri. Datorită diferitelor dimensiuni și capacități, puteți alege modelul potrivit exact nevoilor dumneavoastră.
Baruri și restaurante
În barurile și restaurantele mai mari, este esențial să existe un flux constant de gheață pentru cocktailuri și băuturi răcoritoare. Modelele compacte de masă, cum ar fi Klarstein Caldwell (12 kg/zi), sunt potrivite pentru barurile de cocktail mai mici, în timp ce Klarstein FrostMaster (40 kg/zi) asigură funcționarea fără întreruperi în unitățile mai mari, fără întreruperea răcirii gastro.
Hoteluri și catering
La micul dejun în hoteluri sau la evenimentele de catering, este apreciată producerea rapidă de cuburi sau fulgi de gheață pentru decorare și răcire. Klarstein Clearcube, cu gheață clară în formă de cuburi, oferă un aspect elegant serviciilor, în timp ce Mașinile de gheață gastro de mare capacitate mențin ritmul chiar și la un număr mare de invitați.
Evenimente corporative și coworking
La conferințe, traininguri sau în spații de coworking, Mașinile de gheață gastro asigură o răcire comodă și self-service a băuturilor. Dispozitivele portabile de masă permit instalarea facilă chiar și în locații fără conexiune permanentă la apă, aspect apreciat de organizatorii de evenimente ocazionale.