Boxe portabile bluetooth

Alege
Filtrează după
37 Rezultate pentru "Boxe portabile bluetooth"
Se filtrează și sortare
Boxe portabile bluetooth

Difuzoare cu Bluetooth

Era triumfatoare a telefoanelor inteligente nu se va sfarsi prea curand, insa deja mai mult de o treime dintre populatia are un telefon inteligent asupra sa. Acest fenomen a inceput sa ia amploare in anul 2009 si inca nu se stie cand se va sfarsi. Dar muzica poate fi ascultata doar prin difuzoarele telefonului ceea ce a devenit obositor. Sunetul nu este de calitate si se aude slab.

Difuzoarele cu bluetooth - mult mai mobile

Difuzorul cu bluetooth are o multitudine de avantaje. Foarte usor poate fi controlat de un telefon sau o tableta. Indiferent daca alegeti intre telefon sau tableta- acesta poate fi conectat cu toate dispozitivele care au bluetooth. Pentru a asculta melodii din biblioteca muzicala proprie este de ajuns sa conectati cele doua dispozitive prin bluetooth, sa tineti telefonul sau tableta la o distanta de aproximativ 20 cm de difuzor si sa va bucurati de muzica buna. Aveti la dispozitie si conectarea automata, asta insemnand ca daca si telefonul si difuzorul au bluetootul pornit se vor conecta automat. In cazul in care vi se cere un cod PIN trebuie introdus codul PIN al difuzorului in telefon pentru a se efectua conexiunea. Acest cod in general este ''0000'' sau ''1234''. Cel mai bine este sa cautati care este codul PIN in manualul de utilizare.

In interior sau exterior - conexiunea bluetooth este disponibila oriunde

Puteti asculta muzica in toata casa cu difuzorul cu bluetooth, chiar daca suna putin netraditional. Doriti sa ascultati o arie dintr-o partitura in timp ce faceti dus? Sau preferati sa ascultati melodiile de pe albumul preferat in bucatarie in timp ce gatiti? Sau sa puteti dansa cu oaspetii in camera de oaspeti? Acestea sunt doar cateva exemple de utilizare a difuzorului in propria locuinta. Fiecare persoana poate aculta ceea ce doreste cu ajutorul boxei cu bluetooth, indiferent unde, inclusiv in parc la picnic. Doar incarcati bateria, conectati cele doua dispozitive si dati drumul la muzica. Acest dispozitiv daca are bateria incarcata complet va poate incanta urechile cu muzica buna toata noaptea.

Sunet perfect de la un difuzor fara fir - cum iti dai seama daca este calitativ?

Calitatea unui difuzor fara fir o putem observa atunci cand melodiile se aud clar fara distorsiuni. In acest caz, fiecare persoane trebuie sa se bazeze pe propriul simt estetic. In cazul in care basul este prea inalt, tonurile mijlocii nu se vor auzi bine, fapt care poate fi reparat. Extra confort- aveti posibilitatea sa folositi difuzorul la apeluri ca si hands free sau puteti incarca telefonul prin iesirea USB, si o multitudine de alte functii care pot fi disponibile pentru cativa banuti in plus. Variante precum bluetooth in format mini, sau difuzor portabil, adica un difuzor de dimensiuni reduse, cu siguranta va vor usura viata. Daca va conectati telefonul la difuzor, puteti sta la o departare de pana la 10 metri de difuzor fara a va fi frica ca se va pierde conexiunea. In magazinul nostru puteti gasi o gama variata de difuzoare pentru muzica fara fir. Aveti la dispozitie o multitudine de alegeri in ceea ce priveste designul sau proprietatile difuzorului. De asemenea puteti achizitiona un mini difuzor pentru un sunet 3D, in diferite variante, culori si cu o varietate mare de functii.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe