Power Rack

Alege
Filtrează după
13 Rezultate pentru "Power Rack"
Se filtrează și sortare
Power Rack

Power Rack: sală de gimnastică acasă - antrenament versatil al diferitelor grupe musculare

Mulți sportivi și pasionați de fitness apreciază antrenarea mușchilor nu doar izolat și parțial, ci și antrenarea unor întregi grupe musculare în diferite părți ale corpului. În acest scop, merită să cumpărați un Power Rack. Acesta oferă o gamă largă de exerciții care pot fi complet personalizate în funcție de obiectivele individuale de antrenament. Opțiunile de utilizare versatilă fac din Power Rack o sursă căutată pentru un corp lucrat.

Spre deosebire de o stație de greutate clasică, Power Rack se caracterizează printr-o ergonomie de primă clasă. Pentru cine este potrivit un astfel de multi-gym și ce versiuni sunt disponibile? Capital Sports a adunat cele mai importante informații și are un număr mare de Power Rack adecvate în sortimentul său online bine aprovizionat, pe care îl puteți încerca și vedea cu ochii voștri.

Obțineți un Power Rack și îmbunătățiți-vă antrenamentele

Power Rack vă invită la un antrenament eficient care este perfect atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Acestea au numeroase opțiuni de reglare pentru a permite exerciții adecvate la fiecare nivel de antrenament. Un alt avantaj al Power Rack este că antrenamentele pot fi efectuate într-un spațiu relativ mic. Prin urmare, acestea sunt potrivite și pentru sălile de formare mai mici. De asemenea, este disponibil un raft de putere cu scripete. Acest lucru completează formarea cu alte aspecte. Bara pentru tracțiuni, ca parte a Power Rack, oferă posibilitatea de a întări mușchii brațelor și ai spatelui prin mișcări.

În plus, pot fi practicate ridicări de biceps și exerciții de scurtare pentru mușchii abdominali definiți. Nu sunt neglijați nici mușchii picioarelor, umerilor și pieptului. Prin urmare, sala de gimnastică multifuncțională este ideală pentru un antrenament complet al corpului. Planurile se schimbă. Chiar și planuri de fitness. Datorită versatilității exercițiilor, antrenamentul poate fi extins în orice moment sau adaptat la schimbarea obiectivelor de antrenament. Acest lucru face ca Power Rack de la CAPITAL SPORTS să fie un dispozitiv de antrenament flexibil și căutat.

Power Rack vs. studio de fitness: avantajele unei săli de gimnastică la domiciliu dintr-o singură privire

Rafturile de putere sunt cunoscute în principal din sălile de sport. În special pentru persoanele care lucrează, uneori drumul până la centrul de fitness după serviciu este prea dificil. Power Rack cu sau fără scripete la domiciliu îndeplinește același scop și poate fi încorporat în activitățile zilnice mult mai flexibil. Exercițiile pot fi efectuate imediat, fără așteptarea obișnuită în sala de sport. Prin urmare, o sală de sport multifuncțională este considerată a fi eficientă pe de o parte și eficientă pe de altă parte. În plus, costul unui astfel de Power Rack este amortizat după o perioadă scurtă de timp. CAPITAL SPORTS pune un mare accent pe un bun raport calitate-preț pentru a menține costurile de investiție rezonabile.

Cumpărați Power Rack de la Capital Sports în calitate excelentă și design modern

Rafturile de alimentare disponibile la noi se caracterizează prin stabilitatea lor excelentă și proprietățile robuste ale materialelor. Acest lucru le face să fie tovarăși de lungă durată și de încredere pe drumul către un viitor sportiv. Oferim Power Rack în culori clasice, cum ar fi negru sau argintiu, dar și în culori elegante și la modă, cum ar fi roșu. Un astfel de Power Rack este ideal ca element interesant în interiorul dvs.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe