Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Microfoane

Alege
  • Pagina 1 / 4
  • Pagina 1 / 4

Microfoane

Microfoane cu fir si fara fir pentru incepatori si experti doar la E-Star

O multitudine de evenimente precum discursurile, propagandele politice, concertele au nevoie de microfon. In general se poate alege intre folosirea unui microfon fara fir sau cu fir. Functionalitatea microfoanelor cu fir este identica cu a celor fara fir atata doar ca aveti si un cablu in plus.

Exista un spectru larg de tipuri de microfoane dintre care va puteti alege. Pe langa clasicele si dinamicele microfoane pe care persoana le tine in mana, se pot utiliza si microfoanele Headset si Lavalier ( cele mici si practice ) . Acest  tip de microfon are ca si calitate principala faptul ca nu trebuie tinut in mana. Castile pot fi puse usor pe cap si folosite cu usurinta. Iar tipul de microfon Lavalier poate fi prins de cravata sau pe gulerul camasii si astfel puteti vorbi fara probleme. Din acest motiv aceste microfoane sunt cel mai adesea utilizate in musicaluri, produstii de filme, sau la televizor.Sunt foarte discrete si aveti nevoie doar de un dispozitiv, body-pack, pe care il puteti ascunde sub haine, pentru a fi auziti. In plus majoritate microfoanelor au probleme cu frecventa la care functioneaza. De aceea E-Star va pune la dispozitie microfoanele VKV si UHF Ideea este ca sunetul va fi mai sus decat frecventa radio si astfel se va auzi mai clar. De aceea este important sa stiti unde veti folosi microfonul cumparat.De asemenea atunci cand va alegeti un tip de microfon trebuie sa tienti cont si de cablare. La Electronic Star puteti ambele tipuri de microfoane, cu ierisi XLR cu mufa jack sau combinate. Iesirile XLR  sunt de obicei folosite la sonorizarile profesionale. Puteti conecta si la sistemul PA microfonul fara nici o problema. Asta inseamna ca sunetul poate fi auzit de un public mare. Folosirea microfonului cu fir este facuta in general de laici.Cu ajutorul cablului microfonul poate fi conectat la PC. Usurinta in utilizarea acestui tip de microfoane este perfecta. Pentru profesuionisti mai avem insa o oferta. Podcast modern prin USB pentru Windows si Mac. Astfel puteti produce prodcasturi originale si vi le puteti si inregistra.

Tare si clar!  - Megafonul de la E-Star: pentru propagarea sunetului sau parte a Partygag, megafoanele pot fi utilizate in diverse actiuni. Megafonul functioneaza foarte simplu.In interiorul megafonului este un difuzor care mareste tonul vocii spus la microfon, si il face de 120 dB. Astfel nu mai sunteti nevoiti sa folositi un microfon pentru a va face auziti, e de ajuns un megafon.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe