Topseller Tehnică audio


Sortează după:

Categorii populare


Tehnică audio – baza pentru distracție plăcută pentru iubitorii de muzică


Ridicați-vă la un nivel mai înalt prin oferta noastră exclusivă din categoria audio.Performanțele dumneavoastră o să devină pentru ascultători irezistibile.

Boxe și set boxe ele sunt un plus nu numai pentru audiofili,dar și pentru mai mulți interesați de experiența audio la calitate maximă. În oferta noastră găsiți și cabluri și adaptoare, cabluri și adaptoare, și cabluri RCA și mixere audio sau stative. La vă recomandăm amplificatoare care servesc la transmiterea semnalelor audio din Blu-ray, DVD a CD playere, pickup și altele pentru boxe.În sortimentul nostru de boxe o sa gasiți subwoofere de calitate pentru complectarea seturilor dumneavoastră. În echipamentele cântăreților, moderatorilor și purtătorii de cuvânt cu siguranța nu ar trebui să lipsească produsele de calitate cum ar microfoane și megafoane sau și microfoane, microfoane wireless, headset wireless sau microfoane vocale. De imaginea vizuală pentrun concerte, cluburi și spectacole de modă va avea grijă tehnică iluminat care va face o atmosferă minunată. Din această categorie mai fac parte lumini cu LED, proiectoare LED, stroboscop, lasere dar și mașini de fum și stative pentru lumini.
În oferta noastră găsiți și echipament DJ. Mixere DJ vă ajută să mixați mai multe piese în una. Se deosebesc intre ele prin unicele canale și utilizare. Unele cuprind efecte DJ și alte funcții speciale. Pentru DJ mai avem caști DJ, pick – up, piane și claviaturi care pot mixa muzica din calculator.
Mulțumită echipament studio aveți posibilitatea să creați melodii. În perioada aceasta se mai folosesc și, care le găsiți la noi in ofertă. O parte integrantă a fiecărui studio este mixere de studio, monitoare de studio și caști de studio și multe modele de microfoane de studio. Îndrăgitele instrumente muzicale sunt chitare, combo-uri, chitare electrice, tobe, piane și claviaturi.