Quickstick Sous Vide fierbător + FoodLocker Pro aparat vacum
- Perfect reglate unul cu altul: aragaz pe imersiune Quickstick sous vide cu o putere de 1300 W și vacum Foodlocker la o putere de 120 W
- Temperatura constantă a apei în intervalul 50-95 ° C cu pompa încorporată de circulație
- Aragaz pe imersiune potrivit pentru toate containerele rezistente la căldură, cu putere max. de 20 cm și o înălțime de 18 cm
Puteți modifica comanda dvs. în orice moment.
Acum bucătăria dumneavoastră va deveni un studio profesional de bucătărie! Cu dispozitivul Klarstein Tastemaker Quickstick sous-vide veți pregăti friptura perfectă, legume crocante și feluri de mâncare de pește aromatice fără a vă arde degetele. Sous-vide sau gătitul în vid este metoda folosită în anii 70 de bucătarii profesioniști pentru a pregăti masa, care a fost anterior prea complicat de realizat, lipsa de facilități adecvate și monitorizarea timpului de temperatură și de gătit a necesitat o mulțime de emoții.
Acest lucru este preluat acum de dispozitivul Quickstick. Tot ce trebuie să faceți este să conservați produsul de gătit - produs din carne, legume sau fructe - împreună cu condimente sau marinadă în saci de vid și alegeți timpul de gătit potrivit pe dispozitivul tastemaker (recomandări pot fi găsite în instrucțiunile de utilizare atașate). Pe parcursul temperaturii, dispozitivul menține temperatura constantă la această valoare, cu o abatere maximă de 1 °C
Puternicul dispozitiv de 120 W oferă un vas non-adeziv, detașabil din aluminiu, asigură încălzirea cu succes a produselor alimentare. Temperaturile pot fi setate în trepte de 1 ° C și sunt menținute de dispozitiv pe toata durata de preparare. Acesta poate fi setată în trepte de câte 10 minute de la 1 oră până la 24 de ore - perfect pentru starea dorită a produsului alimentar.
Desigur, dispozitivul poate fi folosit nu numai pentru gătitul în vid, fără probleme este posibilă și coacerea normală la temperatură scăzută, încălzirea sau păstrarea alimentelor calde.
Foodlocker PRO, conservare prin vacum, 30 cm, 120 W, -0.8 BAR, 12 l / min., oțel inoxidabil
Codul produsului: 10029742
Suma inclusă: 1
Scurtă descriere:
- Aparat de vacum de calitate pentru produse alimentare
- Folie de fierbere: folie de plastic cu o lățime de 30 cm
- Își păstrează aroma și prospețimea produselor alimentare de până la 8 ori mai mult
- Conceput pentru gătire în vid (sous vide), produse alimentare aromatice și fine
- Economie de spațiu și de congelare în condiții de siguranță: nu apar bule, un risc minim de scurgeri cauzate de îngheț
- Evacuarea automată și manuală, funcția de sudare independentă
Detalii produs:
- Presiune maximă: aproximativ -0,8 bari
- Rata de extracție: aproximativ 12 l / min.3 mm îmbinare sudată
- Putere: 120 W
- Inclusiv cinci saci de vacum mici (30 x 21,5 cm) și 5 mari (39,5 x 28 cm)
- Două ceasuri opționale: o lungă perioadă de timp pentru lichide și hrană umedă
- Fierbere folie: simplă, 3 mm îmbinare sudată cu o lățime de 30 cm
- Buton oprire pentru a întrerupe degazarea
- Suprafața din oțel inoxidabil periat
- Înfășurarea cablului în pe partea din spate
- Alimentare: 220-240 V, 50 Hz
Dimensiuni:
- Dimensiunile unității: 37 x 6 x 15 cm (LxÎxA)
- Greutate. 1,5 kg
- Lungimea cablului: aprox 1,30 m
- Perfect reglate unul cu altul: aragaz pe imersiune Quickstick sous vide cu o putere de 1300 W și vacum Foodlocker la o putere de 120 W
- Temperatura constantă a apei în intervalul 50-95 ° C cu pompa încorporată de circulație
- Aragaz pe imersiune potrivit pentru toate containerele rezistente la căldură, cu putere max. de 20 cm și o înălțime de 18 cm