Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Aer conditionat

Alege

Aer conditionat

Căutați sisteme de climatizare de perete, de bună calitate, pentru răcire, încălzire sau dezumidificare? Aparatele noastre de climatizare eficiente din punct de vedere energetic, includ un număr de programe opționale al căror nivel de zgomot este cu adevărat minim. Cu sistemele de climatizare exclusiviste de la Klarstein, aveți întotdeauna control complet asupra temperaturii din încăperea dumneavoastră.

Temperatura ambientală plăcută și umiditatea optimă pot fi garantate de aparatele de aer conditionat portabil din e-shopul nostru. Datorită roților mobile, puteți amplasa aceste dispozitive ori de câte ori aveți nevoie de ele. Aparatele de aer condiționat portabil de la electronic-star, în plus față de performanță, oferă un design de lux care se potrivește în fiecare casă modernă.

Primul ajutor pentru căldură insuportabilă este și ventilatorul. Puternic și cu un design plăcut Klarstein aduce aerul proaspăt și curat în camera dvs. În oferta noastră puteți găsi ventilatoare de tavan, ventilatoare de podea sau așa-numitele ventilatoare turn. Alegeți-vă aparatul preferat  într-un mod confortabil, adică online.

Pentru aerul curat și respirația sănătoasă, vă recomandăm purificatoarele de aer de înaltă calitate, iar dacă este necesar umidificator sau dezumidificator. Purificatorul de aer va curăța aerul fără miros neplăcut de alimente sau fum de țigară. Sistemele de filtrare elimină de asemenea praful, acarienii și alte microparticule nocive, în special pentru persoanele care suferă de alergii și probleme respiratorii.

×
×
×
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe