Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
Pentru casă
Alege
  • Pagina 1 / 32
  • Pagina 1 / 32

Pentru casă

Pentru casă – îmbunătăți-ți locuința dumneavoastră cu obiecte de dizain moderne

Ușurați-vă și îmbunătăți-ți-vă viața de zi cu zi cu produsele de calitate si stil de la firmele Klarstein, Blumfeldt, OneConcept.

Alegeți-vă electrocasnicele de bucătarie pentru casa dumneavoastră și raționalizați procesul de preparare a mâncării cu roboturi de bucătărie și mixere, mulțumită cărora o să preparați bunătăți gustoase și de asemenea o să dobândiți un produs de stil in bucătăria dumneavoastră, care atrage la prima vedere. În oferta noastră găsiți storcătoare de fructe, cu care vă puteți pregăti băuturi sănătoase din fructe și legume.

Depozitarea mâncări o să fie mai confortabilă cu gama noasră largă de produse frigidere, congelatoare și mașină de spălat vase. În oferte-le produselor mari de bucătărie,vă oferim o gamă largă de hote.

Electronic- Star a pregătit pentru dumneavoastră in oferta o gamă largă de electrocasnice, care ocrotesc casa dumneavoastră si oferă o atmosferă unică. Aspiratoare, aparate de curățare cu aburi, o să facă din locuința voastră un loc frumos și curat.

În lunile reci o să avem sisteme de încălzire și șeminee electrice de asemenea o să vă puteți înfofoli cu pătură electrică. În lunile de vară vă îmbunătățim locuința cu aparate de aer condiționat, răcitoare de aer, ventilatoare. De calitatea spațiului interior o să aibă grijă purificateoare și umidificatoare de ear.

Timpul petrecut în grădină o să fie mai plăcut cu produsele din categoria Casă și grădină, unde găsiți grătare de grădină, furtun, mașini de tuns iarba, capcane de insecte, ghivece de flori și multe obiecte decorative pentru grădină. În oferta noastră o să găsiți de asemenea și seturi de grădină, balansoare de grădină, foișoare de grădină.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe