Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
Outdoor și Timp liber
Alege
  • Pagina 1 / 4
  • Pagina 1 / 4

Outdoor și Timp liber

Outdoor și timp liber – totul pentru activitățiile din timpul liber

Timpul liber petrecut mai bine ca în natură nu ne imaginăm.Răsplătiți corpul dumneavoastră cu aer curat și fugiți de aglomerația și zgomotul din oraș.Produsele noastre Klarstein, Yukatana, Duramaxx, Takira  o să fie un ghid de încredere in călătoriile dumneavoastră.

În activitățiile outdoor este necesar să se dispună de un echipament adecvat și de aceea in oferta Electronic-Star o să găsiți produse interesante pentru. La turism și kemping fac parte echipamentele corturi, saci de dormit sau saltele gonflabile.
Oferta noastră vă aduce masă de hockey pe care o să vă puteți juca mai multe jocuri diferite. În ofertă mai găsiți și tenis de masa, masă de hockey sau masă de biliard pentru bar,săli de joc sau pentru jocurile de acasă cu prietenii. Mesele de jocuri sunt o distracție pentru întreaga familie. Ajunge doar să alegeti jocul pe care vreți să-l jucați.
Pentru exploratori avem în ofertă detectoare de metale pentru metalele ascunse, cum sunt fise, bijuterii și alte antichități. Scuterele electrice vă deschide drumul spre o aventură. Drumul la servici nu a fost niciodată mai plăcut de cât cu scutere electrice și trotinete.
Îm ofertă ciclism vă așteaptă produse uimitoare cum ar fi cărucior pliabil, cărucior de bicicletă pentru câine,