Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Grătare, afumătoare

Alege
  • Pagina 1 / 3
  • Pagina 1 / 3

Grătare, afumătoare

Căutați un nou grătar sau afumătoare pentru grădina sau bucătăria dumneavoastră? Electronic-star vă oferă o gamă largă de grătare din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acum aveți grătare unice pentru a pregăti legume gustoase la grătar, carne, pui sau panini gustoase. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți din gama noastră de grătare și afumători.

Grătarele de grădină sunt puternice, iar datorită designului, ele transformă grădina într-un loc elegant. Oferim o varietate de grătare de grădină, grătar cu racletă, grătare electrice sau grătare pe cărbune. Unele dintre grătarele noastre oferă, de asemenea, posibilitatea de a afuma alimente, devenind astfel un ajutor multifuncțional.

Klarstein și OneConcept oferă, de asemenea, grătare pentru bucătărie cu ajutorul cărora veți obține preparate delicioase la grătar chiar și acasă. Îți plac baghetele prăjite? Oferim grătare multifuncționale pentru panini. Grătarele fără fum de la OneConcept, vă permit să faceți grătar chiar și pe balcon.

Îți place să pregătești mese din preparate la grătar și prăjituri? Din oferta noastră ați putea fi, de asemenea, interesați de mini cuptoarele electrice. Prepararea alimentelor la cuptor este simplă și practică. Un mod sănătos de prăgătire fără nici o picătură de ulei a cartofilor prăjiți sau a cărnii delicioase este posibilă cu friteuzele din oferta noastră.