Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
Fitness și sport
Alege
  • Pagina 1 / 15
  • Pagina 1 / 15

Fitness și sport

Fitness și sport – drumul spre o viață mai sănătoasă!

Mișcările si exercițile regulate au multe avantaje.Oamenii,care exersează regulat,au mai multă putere,energie si rezistența pentru viața de zi cu zi.După cateva săptamâni de exerciții regulate o să simțiți că aveți mai multă energie și vitalitate, o să aveți mai multă putere și o să fiți mai flexibili și asta indiferent de vârstă.Încercați să faceți din exercițiile regulate rutina de fiecare zi.Deasupra acea senzație după un exercițiu bine realizat este neprețuită.

La noi vă puteți alege produse de fitness avantajoase pentru dumneavoastră. Portofoliul nostru cuprinde fitness și sport și ajutoarele pentru o sală de sport completă acasă.Alegeți-vă din gama noastră largă de produse pentru sală de la cele mai simple bănci fitness până la gantere, greutăți și kettlebell .Ele sunt ideale pentru exerci8țiile de acasă,pentru că nu ocupa mult spațiucu care vă puteți exersa toți mușchii cu un singur aparat.

Pentru exercițiile zilnice sunt ideale aparate de văslit, printre cele mai populare și cele mai vândute aparate cardio fac parte mai ales bicicleta staționară. Mersul s-au alergatul pe benzi de alergat asigură mișcarea zilnică și vă menține condiția fizică pe tot parcursul anului,indiferent de anotimp.

Întărirea perfectă a mâinilor și a picioarelor vă asigură bicicleta eliptică. Bicicleta staționară asigură rezistență crescută cu minim spațiu de depozitare. Avem o gamă largă de produse de la firma Klarfit și capital sport pentru exerciții de putere și rezistență,de unde își alege fiecare.
Din nou popular devine așa numitul sport funcțional.În acest scop o să gasiți la noi dispozitive optime.multe din aparate le puteți folosi fără a face găuri inutile in pereți, bară de tracțiune sau gantere, greutăți și Kettlebell și multe gantere și greutăți vă dă posibilitatea de a vă alege greutatera potrivită pentru exercițiu.Alegeți și din oferta noastră de aparate unde găsiți accesorii de fitness și alte produse asemănătoare.
Iubitorii de sporturi de vară se regăsesc în ciclism. Avem pentru ei în ofertă practicele cărucioare pentru bicicletă. Și ce spuneți de așa trambuline? Distracția pentru copii aveți garantată. Rucsacuri și îmbrăcăminte sport folosiți pe tot parcursul anului,mai ales in lunile reci.Iarna vă este folositoare la ski si la snowboarding, alegețivă din ochelari cu protecție UV.