Piese de schimb si accesorii pentru hote

Alege
Filtrează după
  • Pagina 1 / 2
86 Rezultate pentru "Piese de schimb si accesorii pentru hote"
Se filtrează și sortare
  • Pagina 1 / 2
Piese de schimb si accesorii pentru hote

Filtre pentru hote de bucătărie - comandați online filtre de înlocuire practice și exacte

Filtrele trebuie schimbate în mod regulat: Acest lucru este firesc, deoarece după o anumită perioadă de timp, în special în cazul unei utilizări frecvente, filtrul utilizat se saturează și nu-și mai îndeplinește sarcina în mod satisfăcător. Cel târziu atunci este timpul să cumpărați un nou filtru de hota Veți găsi multe piese de schimb personalizate și filtre în alte dimensiuni populare.

Luați în considerare diferitele tipuri de filtre pentru hotele de bucătărie.

Filtrele utilizate în hota de bucătărie îndeplinesc două sarcini: pe de o parte, elimină mirosurile care apar la gătit și, pe de altă parte, elimină particulele de grăsime care s-au acumulat în aer, astfel încât acestea să nu se depună sub formă de peliculă grasă pe mobilierul și suprafețele din jur. Ambele au în comun faptul că trebuie să fie curățate în mod regulat și, dacă este necesar, înlocuite atunci când sunt complet uzate.

Filtrul cu cărbune activ din hota de bucătărie se ocupă de eliminarea mirosurilor. Se folosesc proprietățile naturale de neutralizare a mirosurilor ale carbonului activ, care este, de asemenea, o substanță naturală. Filtrul este ușor de recunoscut prin suprafața sa neagră, care este un rezultat natural al carbonului activ utilizat. Filtrele cu cărbune activ se înlocuiesc de obicei cel puțin o dată pe an.

Pe de altă parte, filtrul de grăsime al hotei este conceput pentru a neutraliza și lega particulele de grăsime din aer. Acest lucru le împiedică accesul liber la suprafață. Puteți alege dintr-o varietate de materiale de filtrare a grăsimilor:

  • Hârtie
  • fleece
  • sau metal

Filtrele simple de grăsime realizate din materiale consumabile, cum ar fi hârtia, trebuie înlocuite în mod regulat. Filtrul metalic, pe de altă parte, trebuie înlocuit doar dacă este acoperit de depuneri care nu mai pot fi spălate sau dacă este uzat în alt mod. Filtrele din metal ar trebui curățate în mod ideal la fiecare patru săptămâni, dar cel puțin o dată la șase săptămâni. În cazul majorității producătorilor, poate fi, de asemenea, spălată în mod convenabil în mașina de spălat vase.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un filtru de hota

În primul rând, cel mai important criteriu: filtrul trebuie, desigur, să se potrivească aparatului. Nu există niciun standard în această privință, așa că trebuie fie să măsurați filtrul pe care l-ați folosit, fie să cumpărați un produs de înlocuire direct de la producător - de exemplu, de la producători precum Klarstein. Bineînțeles, acestea sunt compatibile și cu hotele de gătit de la alți producători, atâta timp cât filtrele sunt de aceeași dimensiune. De obicei, filtrele sunt întotdeauna produse rectangulare, plate; există și excepții, dar rareori.

O altă caracteristică este culoarea filtrului, dar în practică nu joacă un rol semnificativ, deoarece oricum nu se vede filtrul. Disponibil în argintiu/gri, negru sau alb. Puteți naviga online în gama noastră de filtre pentru hote de bucătărie, alegeți produsele potrivite și le puteți primi la domiciliu!

FAQ

Cum vă puteți da seama dacă filtrul hotei de bucătărie este uzat?

Dacă mirosurile persistă mult timp în bucătărie, chiar și atunci când hota este pornită, sau dacă se formează o peliculă grasă peste tot după prăjire, probabil că filtrul este uzat - atunci trebuie înlocuit, altfel hota nu mai poate funcționa eficient.

De ce este un filtru cu carbon activ atât de bun pentru o hotă?

Cărbunele activat poate reduce fluxul de aer. Prin urmare, este necesar mai puțin aer evacuat pentru a neutraliza aceeași cantitate de particule de miros.

Cum se curăță filtrul de grăsime al hotei?

Folosind un detergent pentru mașina de spălat vase sau manual cu o cantitate suficientă de detergent eficient. Se recomandă să înmuiați filtrul în prealabil în apă caldă.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe