Aparate pentru iaurt

Mașină de făcut iaurt - faceți singur iaurt gustos și sănătos

Cu o mașină de făcut iaurt, vă puteți da frâu liber creativității în bucătăria de acasă și, în același timp, puteți reduce deșeurile de plastic. Datorită procedurii simple de bricolaj, vă puteți prepara iaurtul de dimineață sau desertul așa cum vă place - cu doar câteva sau chiar mai multe ingrediente. Deosebit de practic: de regulă, puteți utiliza aparatele de făcut iaurt și în alte scopuri, de exemplu pentru a vă face propria înghețată, deoarece principiul este același, cu excepția răcirii.

Iată care sunt diferențele pe care trebuie să le cunoașteți atunci când cumpărați o mașină de făcut iaurturi

Producătorii de iaurt electric nu sunt vrăjitorie. Dimpotrivă, pentru că prepararea propriului iaurt nu este nici lungă și nici deosebit de complicată. Aveți nevoie doar de ingrediente și de aparatul potrivit, pe care îl puteți cumpăra online și vi se poate livra la domiciliu.

Există modele cu sau fără ștecher de rețea. Dacă doriți să folosiți aparatul doar acasă, în bucătărie, este înțelept să alegeți un aparat cu priză la rețea. În plus, diferitele mașini de făcut iaurt diferă în ceea ce privește capacitatea lor. Puteți alege să împărțiți o umplutură simplă în mai multe borcane cu porții mici sau să lucrați cu un singur borcan mare. În acest din urmă caz, trebuie să umpleți singur iaurtul finit și puteți fi, de asemenea, puțin mai flexibil în ceea ce privește gustul.

Dacă sunteți în căutarea unui producător de iaurt, ce altceva ar trebui să căutați?

Producătorul de iaurt vă poate sprijini în mod activ și vă poate ușura cu funcțiile sale. În cazul producției de iaurt, acest lucru este legat în primul rând de timpul de preparare. De obicei, durează între opt și douăsprezece ore de la umplerea ingredientelor până la iaurtul finit. Depinde de gustul dumneavoastră, deoarece timpul de preparare determină dacă iaurtul are o aciditate scăzută sau ridicată și, de asemenea, îi puteți determina consistența. Temporizatorul integrat sau oprirea automată reprezintă un avantaj în acest sens, deoarece puteți lăsa pur și simplu iaurtul să se coacă peste noapte - aparatul se va opri apoi singur în funcție de timpul setat, astfel încât să nu afecteze negativ consistența iaurtului.

Iaurtul DIY reușește cu o mașină de iaurt de calitate

Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru dispozitivul dumneavoastră. Cele mai multe aparate au scale imprimate pe ele pentru a vă ajuta să completați ingredientele și timpul de coacere. Acest lucru depinde, de asemenea, de exemplu, dacă folosiți lapte integral sau cu conținut scăzut de grăsime. Dacă doriți să folosiți multe ingrediente, trebuie să vă asigurați că recipientul este suficient de mare. Uneori, aparatele mici nu oferă spațiul necesar pentru multe ingrediente. Cel mai bine ar fi să răsfoiți chiar acum gama noastră de aparate de calitate - atunci nu veți fi departe de iaurt și înghețată!

FAQ

Cum se curăță aparatul de iaurt?

Urmați instrucțiunile producătorului! Bineînțeles, trebuie să deconectați întotdeauna dispozitivul de la sursa de alimentare mai întâi. Cele mai multe aparate pot fi spălate în mașina de spălat vase, așa că le puteți pune pur și simplu în mașina de spălat vase.

Ce mărime de aparat pentru iaurt să cumpărați?

Recipientele porționate cu un volum de 150 până la 200 ml sunt suficiente pentru gospodăriile mici. Pentru gospodăriile mai mari, recipientele mari, cu o capacitate de unu până la doi litri, sunt mai potrivite - pot conține mai multe ingrediente.

De ce aveți nevoie pentru a vă face propriul iaurt?

În plus față de echipamentul adecvat, aveți nevoie doar de un ferment de iaurt și de lapte. Și, bineînțeles, ingredientele pentru aroma pe care doriți să o aibă iaurtul dumneavoastră.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe