Aparate multifuncționale

Alege
Filtrează după
12 Rezultate pentru "Aparate multifuncționale"
Se filtrează și sortare
Aparate multifuncționale

Aparate multifuncționale fitness: toate exercițiile cu un singur aparat

Cu aparatele multifuncționale de fitness de la electronic star, alegeți un echipament extrem de versatil, care poate fi folosit pentru orice, de la antrenamentul de fitness de zi cu zi până la culturism. Există un aparat clasic de casă cu greutăți, precum și modele care creează rezistență de antrenament cu ajutorul benzilor elastice. Veți găsi, de asemenea, aparate de tras cu frânghie potrivite pentru montare pe tavan, poduri de tras cu frânghie și aparate de tras cu lamele.

Aparat multifuncțional de fitness cu greutăți

Pe un aparat tipic pentru acasă, vă antrenați cu greutăți care pot fi stivuite în niveluri și deplasate cu ajutorul unui scripete de frânghie. În multe cazuri, este o poziție de forță cu presă pentru picioare, care antrenează în principal mușchii anteriori ai coapsei (cvadriceps femural). Unul dintre elementele tipice este stația de piept. Cu tragerea lat pulldownom integrată, vă antrenați mușchii brațelor, cum ar fi bicepsul și tricepsul.

Modelele Diptower sunt folosite pentru exerciții de ridicare a greutății care întăresc mușchii spatelui și ai umerilor. Pentru antrenarea celor trei mușchi fesieri gluteus maximus, gluteus medius și gluteus minimus, există un stepper care antrenează și întreaga zonă a picioarelor. Banca negativă servește ca o bancă de greutăți pe care vă puteți antrena mușchii pectorali în mod deosebit de intens, deoarece suportul este înclinat în jos.

Aparat multifuncțional fără gantere și bancă de forță

În cazul unei bănci de forță fără gantere, tensiunea de tracțiune a cablului preia ea însăși funcția de rezistență. De asemenea, vă puteți antrena toate grupele de mușchi cu acest aparat. Spectrul de exerciții posibile variază de la rostogoliri, canotaj și tracțiuni până la încrucișări de frânghii. Sarcinile de tracțiune sunt considerate extrem de ușoare pentru articulații în comparație cu greutățile. În plus, antrenamentul este aproape silențios, deoarece nu există greutăți care se ciocnesc între ele: un mare avantaj atunci când vă antrenați acasă.

Dacă preferați să vă antrenați cu gantere cu mânere scurte și lungi, bench press este o alegere bună. Echipamentul disponibil include, de exemplu, o masă de exerciții pentru biceps și picioare. La băncile de fitness de înaltă calitate poate fi încorporată și o frânghie pentru vâslit. Este bine de știut: Pentru fiecare aparat, bancă de haltere și alte echipamente, veți găsi un fișier PDF cu instrucțiuni detaliate de asamblare.

FAQ

Ce mușchi pot antrena pe aparatul de fitness de acasă?

Aparatul de fitness este un dispozitiv de antrenament multifuncțional cu care vă puteți antrena abdomenul și spatele, precum și umerii, mâinile și picioarele. Sfera exactă a exercițiilor posibile depinde de echipamentul fiecărei unități.

Care este avantajul unui aparat multifuncțional de fitness acasă?

Fie că este vorba de aparate de casă sau de echipamente de antrenament pentru culturism: stațiile de acasă vă scutesc de grija de a trece frecvent de la un aparat la altul. Dacă doriți să achiziționați un aparat pentru acasă, este posibil să vă fie mai bine din punct de vedere financiar decât să cumpărați aparate individuale separat.

Este acest aparat de fitness potrivit pentru uz casnic?

Aparatul de fitness este conceput exact pentru uz casnic. O cameră mică este suficientă pentru a asambla echipamentul. În magazinul nostru electronic star veți găsi modele cu dimensiuni economice de numai 120 x 140 x 100 cm. Versiunile mai mari pot ocupa, de exemplu, 214 x 210 x 247 cm.

Până la ce greutate poate fi încărcat un aparat de fitness?

Capacitatea de încărcare a unui astfel de aparat de fitness este de obicei de aproximativ 150 kg. Modelele individuale pot avea o capacitate de încărcare mai mare sau mai mică.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe