Număr produs: 10002852

Ecran Proiecție tip Roll Up HDTV 240x240cmEcran Proiecție tip Roll Up HDTV 240x240cm

Ecranul de proiecție perfect pentru HDTV.

Ecran mat de înaltă calitate, acoperit cu vinil premium de culoare albă și datorită unui gain extrem de scăzut (1,0) este excelent pentru o adevărată experiență home cinema. Spre deosebire de materialele convenționale, stratul de vinil al ecranului este optimizat astfel încât imaginea rămâne clară și vizibilă, nu neclare sau slabă, chiar și din unghiuri de vizualizare mai dificile. Astfel, prietenii și membrii familiei pot sta confortabil pe scaunele preferate, bucură de o imagine de calitate fără compromis, fără a mai fi nevoiți să se înghesuie toți pe canapea sau mobilirul să fie mutat dintr-o parte în alta a camerei.

Ușor de instalat și folosit: suportul rezistent ajută ecranul să fie ușor de montat pe orice perete sau tavan:

Pur și simplu montați suportul, agățați ecranul și blocați - este atât de simplu. După utilizare, dacă dorești. trebuie doar să îl dai joi, să îl rulezi și să îl depozitezi. Este soluția ideală pentru camere mici și mijlocii.

Sfaturi pentru alegerea pânzei: Care este cea mai potrivită pentru nevoile tale? 2 factori critici - cât din lumina proiectorului este reflectată de ecran (gain mic) și materialul ecranului.

Gain-ul ideal Gain-ul este măsura capacității de reflecție a unui ecran. Cât din lumina proiectorului este reflectată de ecran. Cu atât mai mare este gain-ul, cu atât mai multă lumină de la proiector este reflectată și imaginea mai luminoasă.Cu toate acestea, un gain mare are dezavantajul serios că imaginea devine mai întunecată dintr-un unghi de vizualizare lateral. Acest lucru devine un factor critic într-un home cinema.

Pentru folosirea într-un home cinema (la o distanță de aproximativ 3 până la 8 metri), cu cât este mai mic gain-ul, cu atât este mai bună calitatea imaginii. Imaginea rămâne extrem de vizibilă și spectatorii, indiferent în ce unghi se află se vor bucura în continuare de o experiență excelentă. Un gain ideal are o valoare de 1,0 - chiar și la o valoare de 1,5 trebuie să facem compromisuri.

Materialele cu un factor gain mare sunt potrivite mai ales pentru prezentări în camere mari de conferințe.

Materialul ecranului Raportul de dispersie a luminii variază în funcție de diferitele materiale. Ecranul cu un raport de dispersie puternic afectează în mod negativ calitatea imaginii și nu artrebui să-și găsescă locul într-un home cinema. Ecranele noastre 493g / m² sunt special optimizate pentru un home cinema și se caracterizează printr-o lipsă aproape completă a dispersiei. De asemenea, atunci când achiziționezi un ecran trebuie să te asiguri că materialul este ușor de curățat. Ecranele noastre sunt realizate dintr-un material care se sterge ușor și care pot fi curățat ori de câte ori este necesar, pentru a asigura o vizionare plăcută.

Detalii produs

Descriere

 • Gain: 1.0 - ideal pentru încăperi mici, LCD și proiectoare DLP - optimizat pentru HDTV
 • 240 x 240 cm (margine de 5 cm în stânga și dreapta, astfel încât lățimea totală a materialului este de cu 10 cm mai mare), 343 cm în diagonală
 • Carcasa și suport din metal robust, lungime 343 cm
 • 1:1 dimensiune (de asemenea, optim pentru filme în format 16:9)
 • Chenar negru pentru un contrast mai bun - liniștitor pentru ochi

Conținutul de expediere

 • 1 x ecran de proiecție cu suport

Dimensiuni

 • 240 x 240 cm (margine de 5 cm în stânga și dreapta, astfel încât lățimea totală a materialului este de cu 10 cm mai mare), 343 cm în diagonală
Informații importante despre livrare! Datorită dimensiunii mari ale acestui articol se trimite cu firma de curierat Hellman. Hellman se ocupă cu transporturile mari și dificile, iar timpul de livrare este de obicei, între 7 și 10 zile lucrătoare de la expediere.

Detalii tehnice

 • Chenar negru pentru un contrast mai bun - liniștitor pentru ochi
 • Spatele ecranului acoperit cu material negru
 • Potrivit pentru montarea pe perete
 • Posibilă montarea pe tavan cu unghiuri diferite
 • Bară ecran de formă optimă
 • Unghi de vizualizare: până la 125°
 • Vinil rezistent, anti cute, realizat cu fibre de ultimă generație
 • Ușor de curățat - pot fi spălat cu o cârpă umedă
 • Material textil, din 3 straturi - 493 g / m²

Instrucţiuni de folosire

Părerile clienţilor noştri

Opinia Dvs. este importantă pentru noi.

Small Image

Ecran Proiecție tip Roll Up HDTV 240x240cm

Scurtă descriere
 • Gain: 1.0 - ideal pentru încăperi mici, LCD și proiectoare DLP - optimizat pentru HDTV

  240 x 240 cm (margine de 5 cm în stânga și dreapta, astfel încât lățimea totală a materialului este de cu 10 cm mai mare), dimensiune ecran - 343cm
339,00 Lei cu TVA inclus
Comanda din coșul Dvs. poate fi modificată oricând.

Vânzări de top