Espressoare manuale

Alege
Filtrează după
39 Rezultate pentru "Espressoare manuale"
Se filtrează și sortare
Espressoare manuale

Espressomaschinen günstig online kaufen

Pregătirea unui espresso delicios și vitalizant este o adevărată artă. Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, vă recomandăm să cumpărați o mașină de espresso. În gama noastră veți găsi dispozitive puternice și exclusiviste, cu un raport preț-performanță excelent - cu caracteristici moderne și un design elegant. La Electronic Star veți găsi totul, de la mici dispozitive universale până la aparate profesionale multifuncționale.

Mașină de espresso - următoarele modele din care puteți alege

Aparatele de cafea espresso se deosebesc de aparatele de cafea convenționale printr-o tehnologie specială. În plus față de modelele cu un singur circuit și cu două circuite, puteți cumpăra și un cazan cu două recipiente. La fel de popular este și aparatul de espresso cu portafiltre. Funcționează cu o pompă de înaltă presiune. Unitățile diferă și în ceea ce privește puterea, care este exprimată în wați. Doriți o mașină de espresso mică și compactă sau un model voluminos care să fie piesa centrală elegantă a bucătăriei dumneavoastră? Puteți, de asemenea, să vă uitați la modelele cu multiple fațete. În colecția noastră, modelele elegante alternează cu modelele retro în roșu sau albastru cer. Nu în ultimul rând, în magazinul nostru online este disponibilă o mașină de cafea cu râșniță.

Espresso pentru a reface cofeina între mese

Achiziționarea unui aparat de espresso este utilă mai ales dacă primiți adesea oaspeți și doriți să le pregătiți un espresso delicios după cină. Sau vă place să vă țineți treaz cu un espresso pe laptop la serviciu sau pe canapea seara. Aparatele de cafea mici sunt ideale pentru biroul de acasă. Pregătiți espresso simplu sau dublu cu un aparat din gama noastră - exact așa cum vă place.

Ghidul cumpărătorilor: espresso cu sau fără râșniță?

Dacă doriți să obțineți o prospețime absolută a boabelor de cafea și o experiență de aromă senzațională în timpul preparării, faceți o alegere bună cu un aparat de cafea espresso care are o râșniță integrată. Un espressor cu portafiltru este soluția ideală dacă doriți să serviți un espresso excelent și să distrați un număr mare de persoane. Dacă nu aveți un blat de lucru în bucătărie sau dacă dispuneți de un spațiu mic, vă recomandăm un aparat de cafea mic și compact.

Pentru a nu fi nevoit să vă lipsiți de spuma de lapte pentru această băutură de cafea tare, puteți obține aparate cu un spumator de lapte separat de la noi. Vă puteți răsfăța cu eleganța vizuală în bucătărie cu un model echipat cu un panou tactil. Dacă doriți să încălziți rapid un aparat, ar trebui să folosiți în mod ideal un aparat de mare putere. Descoperiți aparatele de cafea de înaltă calitate din magazinul online Electronic Star și primiți în cel mai scurt timp aparatul de cafea preferat la dumneavoastră acasă!

Întrebări frecvente despre cafea, espresso și ceai

Ce este un cazan dublu?

Este un aparat de cafea cu filtru portabil echipat cu două cazane de fierbere. Unul pregătește aburi fierbinți, celălalt cafea. Unitatea în sine le combină pe amândouă.

Ce presiune a pompei ar trebui să aibă aparatele de cafea puternice?

Aparatele de înaltă calitate au o presiune de aproximativ 15 bar. De la producătorii de renume puteți cumpăra echipamente extrem de puternice cu 20 de bari.

Cât timp durează prepararea unui espresso?

Espresso-ul dvs. va fi preparat cu mare grijă de aparate moderne, în câteva secunde. Pentru a vă bucura de întreaga savoare, timpul ideal de gătire este de 25 până la 35 de secunde.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe