Discuri

Alege
Filtrează după
14 Rezultate pentru "Discuri"
Se filtrează și sortare
Discuri

Discuri de haltere pentru antrenament individual

Discurile de haltere sunt un element important al oricărui antrenament de forță. Fie că este vorba de greutăți libere sau de gantere, discurile adecvate cu orificiul de 50 mm asigură o gradație fină a greutăților și permit astfel un antrenament perfect.

În gama noastră de produse, ne concentrăm nu numai pe greutăți de gradare fină, ci mai ales pe bobine bine lucrate, de cea mai bună calitate și cu greutăți exacte. Aceasta este singura modalitate de a optimiza în mod fiabil gestionarea formării.

Discuri de gantere potrivite pentru fiecare cerință

Fie că este vorba de o halteră cu o mână sau de una cu două mâini, discurile trebuie să se potrivească cu echipamentul ales. Gradația greutăților individuale și dimensiunile standardizate ale discurilor sunt importante. Discurile de 20 kg pentru haltera cu două mâini și discurile de 10 kg atât pentru haltera cu două mâini, cât și pentru haltera cu o mână pot fi completate perfect cu discurile de 5 kg, care permit gradații și mai fine.

Cu cât greutățile pot fi clasificate mai fin, cu atât mai ușor și mai simplu este nu numai să se documenteze, ci și să se organizeze progresul în formare. Pentru că fiecare greutate suplimentară pune mai multă greutate pe mușchi și îl stimulează să crească sau să performeze mai bine. Gradarea ușoară a greutăților de antrenament este crucială în culturism, dar și în antrenamentul de sănătate.

Discuri cauciucate - siguranță și confort în timpul antrenamentului

În cazul în care discurile de haltere sunt cauciucate, antrenamentul oferă mai multe beneficii. Discurile cauciucate sunt mult mai silențioase în timpul utilizării. Metalele nu se freacă între ele în timpul antrenamentului, ceea ce reduce semnificativ zgomotul. Manipularea acestor greutăți este, de asemenea, mai ușoară. Atunci când se utilizează discuri cauciucate pentru gantere, podelele pot fi protejate într-un mod specific.

Cu toate acestea, estetica joacă, de asemenea, un rol important. De multe ori, greutățile cauciucate colorate arată mai bine și fac ca antrenamentul să pară mai vesel și, prin urmare, mai motivant. Dacă discurile sunt cauciucate, atât sportivul, cât și mediul înconjurător beneficiază. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că tot mai mulți comercianți și tot mai multe studii se bazează pe discurile de gantere cauciucate la îndemână.

Setul de lame potrivit pentru fiecare cerință

Cu setul de discuri, multe nevoi pot fi acoperite foarte ușor și eficient. Kiturile individuale ale furnizorului conțin, de obicei, discuri din diferite clase de greutate. Un număr adecvat de discuri este disponibil în diferite seturi, cu o greutate de la 5 kg la 10 kg sau chiar 20 kg.

Cu unul sau două seturi de aceste greutăți, se pot acoperi astfel fără probleme diferitele cerințe și exigențe ale zonei de agrement. Deoarece discurile sunt furnizate cu orificiu de 50 mm, acestea pot fi utilizate în mod convenabil și ușor pe toate barele de haltere standardizate. Flexibilitatea este menținută în permanență.

Achiziționați-vă discurile și antrenați-vă mai eficient

Pentru un antrenament eficient, cu multe variații, tipul de greutăți și gradația acestora joacă un rol important. Cumpărarea pur și simplu a unor discuri și speranța că va fi bine este de multe ori un eșec. Prin urmare, clienții noștri vor găsi o gamă largă de greutăți diferite în cea mai bună calitate, care pot fi combinate în mod fiabil cu diverse gantere și echipamente sportive. Acest lucru permite un antrenament de forță sănătos și structurat, care poate fi perfect adaptat la cerințele individuale datorită discurilor cu greutăți diferite.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe