Hote de perete

Alege
Filtrează după
  • Pagina 1 / 5
255 Rezultate pentru "Hote de perete"
Se filtrează și sortare
  • Pagina 1 / 5
Hote de perete

Cumpărați online o hotă de aragaz cu protecție pentru cap și pregătiți mesele pe aragaz în confort

Gătitul, prăjirea și coacerea produc o mulțime de vapori în bucătărie. Moleculele de grăsime și alte depozite se găsesc în aer. În plus, există mirosuri neplăcute. Riscul de apariție a mucegaiului crește din cauza umidității crescute. O hotă este, prin urmare, o soluție rezonabilă. Cu toate acestea, multe modele sunt concepute astfel încât să limiteze libertatea de mișcare pe aragaz. În cazul în care hota este proiectată astfel încât să aibă suficient spațiu pentru cap, acest lucru nu reprezintă o problemă. Puteți achiziționa o hotă cu spațiu liber în magazinul nostru online. Ce puteți lua în considerare atunci când cumpărați o astfel de hota, puteți afla aici.

Hota de bucătărie - o hotă de bucătărie într-un format ușor diferit

Hota are un design bizotat, astfel încât elementul care evacuează aerul rezidual în exterior să nu fie obstrucționat. În timp ce filtrul de grăsime dintr-o hotă convențională este instalat în unghiuri drepte față de axul de evacuare, în hotele cu spațiu pentru cap, acesta este înclinat la aproximativ o treime. Cu un unghi de numai 30 de grade, capul are suficient spațiu - mai ales dacă sunteți o persoană înaltă. Lovirea de hotă este de domeniul trecutului cu acest model.

Hota este disponibilă în următoarele variante

Există o hotă cu un spațiu pentru cap cu o lățime de 90 cm. Dacă preferați un format compact, puteți alege o hotă cu un spațiu pentru cap de 60 cm lățime. În plus, există diferențe în ceea ce privește materialele utilizate. În plus față de oțelul inoxidabil, sunt posibile și hotele din sticlă. Puteți cumpăra hota în culori clasice, cum ar fi alb, negru și argintiu, pentru a se potrivi cu bucătăria dumneavoastră. Unele versiuni sunt, de asemenea, echipate cu iluminare atmosferică cu LED-uri colorate, care conferă bucătăriei atmosfera potrivită. Obțineți forme speciale cu versiuni curbate și cu design asimetric. În cazul hotelor echipate cu un panou tactil, puteți efectua în mod convenabil ajustări prin simpla atingere a unui deget. Pentru a monitoriza raportul cost-beneficiu, este important să se monitorizeze și eficiența energetică. În magazinul nostru online puteți comanda, de asemenea, o mască de cap de sine stătătoare, în clasa de eficiență energetică A++, foarte căutată.

Cumpărarea unei hote de gătit - cum să găsiți modelul potrivit

Dacă aveți un apartament mic cu o bucătărie în care fiecare centimetru de spațiu este important, vă recomandăm o hotă de 60 cm lățime. Hota cu lățimea de 90 cm este ideală pentru bucătăriile deschise. Într-o bucătărie de lux, o hotă de sticlă fină arată foarte elegant. Dacă vă concentrați pe economie, puteți alege o hotă din aluminiu cu spațiu pentru cap. Atunci când vă gândiți să cumpărați, țineți cont de faptul că negrul arată foarte luxos, dar praful se depune mai repede pe el. Bucurați-vă de o notă de design sub forma unui model curbat sau asimetric.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum poate fi combinată o hotă cu spațiu pentru cap cu dulapurile de perete din bucătărie?

Într-o gamă cu dulapuri de perete, este necesară o nișă pentru hota. Puțul de extracție este instalat acolo în timpul construcției bucătăriei.

Pot fi montate ulterior hote cu spațiu pentru cap?

Hote existente care pot fi înlocuite cu ușurință cu hote cu spațiu pentru cap. În cazul în care spațiul este limitat, este esențial ca dimensiunile să corespundă.

La ce înălțime sunt plasate cagulele pentru a proteja capul?

Pentru a menține aspectul atractiv al bucătăriei, permițând în același timp un lucru ergonomic, se recomandă o distanță de 75 cm între suprafața de gătit și centrul hotei.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe