Hote incorporabile

Alege
Filtrează după
  • Pagina 1 / 2
83 Rezultate pentru "Hote incorporabile"
Se filtrează și sortare
  • Pagina 1 / 2
Hote incorporabile

Cumpărați o hotă incorporabilă în mod convenabil și online - o hotă care economisește spațiu într-un design discret

Pentru a utiliza în mod optim spațiul disponibil în bucătărie, este necesară o hotă care să economisească spațiu. Cu atât mai mult cu cât bucătăria este mai mică. O hotă incorporabilă care funcționează cu aer recirculat sau cu aer de evacuare este potrivită în acest scop. La Electronic Star puteți comanda o hotă compactă incorporabilă cu o lățime de 60 cm și în alte formate la un preț rezonabil. Următorul ghid vă va arăta ce criterii puteți lua în considerare atunci când doriți să cumpărați o hotă de calitate.

Sub conceptul de hota incorporabilă

Această formă specială de hotă este montată sub dulapul de deasupra. Opțional, acesta poate fi ancorat direct în perete. Spațiul de deasupra acestuia în dulap poate fi folosit în mod optim pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie. La fel ca orice altă hotă de bucătărie, această hotă elimină din bucătărie vaporii de gătit și de copt cu umiditate ridicată, mirosurile alimentare și aerosolii de grăsime.

Hota incorporabilă este disponibilă într-o gamă largă de variante

Probabil că cea mai importantă diferență în cazul unei hote incorporabile este sistemul. Unele hote incorporabile funcționează cu aer recirculat - altele cu aer evacuat. În plus, hotele incorporabile au lățimi diferite. În magazinul online Electronic Star puteți achiziționa un model clasic de hotă incorporabilă, cu o lățime de 60 cm. Modelele mai mici au o lățime de 52 cm, iar cele mai mari de 72 cm. O mare parte din modelele pe care le puteți comanda sunt echipate cu iluminare cu LED-uri pentru a ilumina zona de gătit.Unitățile echipate cu un panou tactil sunt deosebit de convenabile pentru a fi utilizate. Unele hote au un temporizator integrat, iar alte versiuni au chiar și o telecomandă. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de culori pentru hota incorporabilă.

Achiziționarea unei hote incorporabile - cum să luați decizia corectă

Spațiul disponibil pentru depozitare în unitatea de perete depinde de faptul că este o hotă cu recirculare sau de evacuare. În cazul hotelor de extracție, adâncimea dulapului este mai mică din cauza conductei de evacuare din spatele acestuia, dar este totuși potrivită pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi condimentele. O hotă cu recirculare, care funcționează ca un piedestal, are avantajul că nu trebuie să ventilați aerul rezidual în exterior. Deoarece nu este necesară nici o străpungere a peretelui, hota incorporabilă cu recirculare a aerului este deosebit de convingătoare datorită instalării sale necomplicate. Hota cu recirculare este, de asemenea, ideală pentru apartamentele de închiriat. Atunci când comandați o hotă cu lățimea de 60 cm de la Electronic Star, beneficiați de dimensiunile standard care se potrivesc perfect cu dulapurile de bucătărie de aceleași dimensiuni standardizate. În plus, se recomandă o clasă de eficiență energetică ridicată și un design atemporal. Comandați acum o hotă de 60 cm lățime sau un alt model la alegere în magazinul nostru online!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de puternică este o hota incorporabilă?

În principiu, o hotă incorporabilă are o putere de ieșire ușor mai mică decât versiunea clasică. Cu toate acestea, exemplarele moderne au un motor de înaltă performanță.

Ce este mai bine: o hotă incorporabilă cu recirculare sau cu extragere a aerului?

Dacă sunteți proprietar, se recomandă un sistem de extracție a aerului. În apartamentele închiriate, nu este posibil să se spargă un perete fără a se consulta cu proprietarul. O hotă cu recirculare este mai potrivită pentru acest lucru.

Poate fi scoasă hota de sub blatul de bucătărie?

Multe modele pot fi glisate în mod convenabil când nu sunt folosite - pentru o bucătărie cu o estetică vizuală atrăgătoare.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe